Skocz do zawartości

The_Tuna Squad-sezon 2006

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

kolejne części do PzKpfw V Panther" -pamiątki po 35 pułku pancernym......pod chełmem zasobnik na wyciory do lufy przewożony za boku kolosa....elementy silnika oraz trochę detali...

• Odpowiedzi 302
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
hmmm an jakich??:) na różnistych panie:) większośc u nas ma CS-y lub minelaby ale zdażają się też tacy hardcorowcy co i na zwykłych smętkach i tessorakach cuda wyciągają:P
Napisano

Dzis sie ekipa podzieliła jedna część pojechała dalej szukac czołgu a ja szukac skarbów :))
I po 4 godzinach na łuskach i odłamkach - Sygnał wiadro ! i obok jakas porcelana pobita ... ładcznie z dołu wyjołem ok 20 Kg talezy pobitych :(( i waze i jakies stalówki - na focie wszytsko co dało sie zabrac niestety aparat w domu odpoczywał .... wiec fotki z domu ale fanty rudne" :))

Napisano

fanty tzw.kolorowe" które dziś wyskoczyły..niestety fotka z domu...łyżeczka srebna rosyjskiej produkcji 3 krajcary Z XVIII wieku które leżały sobie razem z czaszką SS pierwszego wzoru...tptalna bzdura...ale tak to już bywa:)

Napisano
Witam,
gratuluję łądnej czachy!! Wąsy się zachowały? Jest jakaś sygnatura na rewersie? Ja kilka tygodni temu też pociągnąłem jedną ... fajnie się coś takiego wyciąga z ziemi. Odruchowo sięga sie po fajkę.. hehhehe

Pozdrawiam
Monsun
Napisano
wąsy były zachowane...jeszcze jej nie czyściłem takze nie wiem czy ma sygrnatury i ewentualnie jakie....a propo fajek to ja z reguły mam, w tych momentach,taki odruch warunkowy że wołam Bogdana:)
pzdr.Chinczyk
Napisano
Odznaka jest w 100% wykopkiem trafionym w tą sobotę -mam na to trzech świadków :)) Z tyłu widać czerwony mosiądz -moja łopatka niestety poczestowała ten znaczek odpowiednio :)) Stan zachowania rzeczywiście piękny !!! Szkoda że niemcy nie mieli takich :((

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie