the_tuna Napisano 11 Maj 2006 Autor Share Napisano 11 Maj 2006 kolejne części do PzKpfw V Panther" -pamiątki po 35 pułku pancernym......pod chełmem zasobnik na wyciory do lufy przewożony za boku kolosa....elementy silnika oraz trochę detali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 11 Maj 2006 Autor Share Napisano 11 Maj 2006 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 11 Maj 2006 Autor Share Napisano 11 Maj 2006 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 11 Maj 2006 Autor Share Napisano 11 Maj 2006 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 Gaźniki chyba widzę, no nieźle, tylko nie ma u nas pantery, żeby złożyć.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kot05 Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 Super fanty!!! Z jakim wykrywaczem chodzisz? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 11 Maj 2006 Autor Share Napisano 11 Maj 2006 hmmm an jakich??:) na różnistych panie:) większośc u nas ma CS-y lub minelaby ale zdażają się też tacy hardcorowcy co i na zwykłych smętkach i tessorakach cuda wyciągają:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 BogdanGdMógłbyś dać fote tego jajeczka" po podczyszczeniu?PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 Dzis sie ekipa podzieliła jedna część pojechała dalej szukac czołgu a ja szukac skarbów :))I po 4 godzinach na łuskach i odłamkach - Sygnał wiadro ! i obok jakas porcelana pobita ... ładcznie z dołu wyjołem ok 20 Kg talezy pobitych :(( i waze i jakies stalówki - na focie wszytsko co dało sie zabrac niestety aparat w domu odpoczywał .... wiec fotki z domu ale fanty rudne" :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 Danzig :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 fanty dnia jedyna porcelana nie pobita :) Świeczniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 teraz czekajcie na fotke fantu dnia Tuny :) :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 12 Maj 2006 Autor Share Napisano 12 Maj 2006 fanty tzw.kolorowe" które dziś wyskoczyły..niestety fotka z domu...łyżeczka srebna rosyjskiej produkcji 3 krajcary Z XVIII wieku które leżały sobie razem z czaszką SS pierwszego wzoru...tptalna bzdura...ale tak to już bywa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 Witam,gratuluję łądnej czachy!! Wąsy się zachowały? Jest jakaś sygnatura na rewersie? Ja kilka tygodni temu też pociągnąłem jedną ... fajnie się coś takiego wyciąga z ziemi. Odruchowo sięga sie po fajkę.. hehhehePozdrawiamMonsun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 12 Maj 2006 Autor Share Napisano 12 Maj 2006 wąsy były zachowane...jeszcze jej nie czyściłem takze nie wiem czy ma sygrnatury i ewentualnie jakie....a propo fajek to ja z reguły mam, w tych momentach,taki odruch warunkowy że wołam Bogdana:)pzdr.Chinczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 heheheh jak byś miał swoje, to byś nie wołał. Żartuję oczywiście. Jeszcze raz gratuluję.PozdrawiamMonsun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmsim Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 niema jak LM,czacha piękna!gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 14 Maj 2006 Autor Share Napisano 14 Maj 2006 takie tam trafienie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 14 Maj 2006 Autor Share Napisano 14 Maj 2006 i rewers.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 Trafienie weekendowe - stan zachowania niewiarygodny jak na tak cieżką ziemię :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 nie wyglada jak dopiero wyjeta z ziemi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 no wogóle nie wyglada jak z ziemi... pozdrawiam niedowiarka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokuz11 Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 Leżała, leżała :) Dobrze oczyszczona i jush. Ale faktycznie jak na ziemie to bardzo dobry stan:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 dzieki za pozdro! gratulacje stan super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 Odznaka jest w 100% wykopkiem trafionym w tą sobotę -mam na to trzech świadków :)) Z tyłu widać czerwony mosiądz -moja łopatka niestety poczestowała ten znaczek odpowiednio :)) Stan zachowania rzeczywiście piękny !!! Szkoda że niemcy nie mieli takich :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.