BogdanGd Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Tak jak napisał Mariusz - ten wątek uważamy już za wypalony z końcem roku :)) Otwieramy nowy w a wszystkich fanów :)) seredcznie zapraszamy !!!! Przyłaczam się do Życzeń Mariusza !!!! Wszystkim życzymy płytkich i owocnych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Bogdan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Gratuluje sezonu..tylko pozazdrościć mam nadzieje,że kiedyś spotkamy się w terenie..(oczywiście obłowieni)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy999 Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 WItam!Wooow coz za odkrycia wielkie gratulacjee.Słyszałem Panowie ze chodzicie na C.Scopie przymierzam sie do zakupu tej wykrywki czy mozecie mi ja polecic,moze jakies raddy wskazowkiPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.