Skocz do zawartości

The_Tuna Squad-sezon 2006

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
wielu chciałoby wbić pysk na miejscówki The_Tuna (ja też:) ) ale nic z tego!":):)
a jaki problem ? na komarową i lecisz ziemianki na głebokość , przeryte okolice osrodka albo pierwsza lepsza. gdzie tu jakas wiedza tajemna?
  • Odpowiedzi 302
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam!

...i lecisz ziemianki na głebokość... tylko nie zapomnij później tego zasypać. Są tacy w tym również na Mierzeji co o tym zapewne drobnym dla nich szczególe zapominają.

pozdrawiam
wilhelm6
Napisano
barnaba sepem sam jestes juz niebede znizał sie do twojego poziomu i podawał przykładów a po drugie zapytałem sie dostałęm odpowiedz i uszanowałem to wiec na chu.. sie wtrącasz
Napisano

i wszystkie śmieci" razem...teren na MAXA PRZECHODZONY ALE JESZCZE POJEDYńCZE MAłE SYGNAłY SIę TRAFIAJą...
POZDRAWIAM SERDECZNIE I żYCZę WESOłYCH śWIąT I UDANEGO SYLWESTRA...OBY PRZYSZłY ROK BYł DLA WSZYSTKICH TAK UDANY JAK TEN KTóRY SIę KOńCZY...
Chinczyk The_Tuna

Napisano
Witam,
moje gratulacje! Tuna, ale pierwsze słyszę, ażeby były za rany srebrne wytłoczki! Po prostu jest to czarna tłoczona w cynku - też żadki fant. Aha .. rok się jeszcze nie skończył, także pewnie coś jeszcze pociągnięcie. Najlepszego!

Pozdrawiam
Monsun
Napisano

Cześć Monsun!
nie ucz ojca dzieci robić :P...tak się przedstawia po wymyciu ....cynkowa nie jest napewno , u góry jest przetarcie srebrzenia i wychodzi mosiądz...może była srebrzona we własnym zakresie ?? serdeczne pozdrowienia z Gda !!!! Udanej zabawy sylwestrowej !!!

Napisano
od 2 stycznia leci nowy wątek....wszytskim życzymy płytkich i owocnych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrwiam serdecznie iż yczę udanej zabawy sylwestrowej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie