Ryszard Ochucki Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 ładny hełm-jakie to malowanie? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 Wygląda jak kamo zimowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 Kamo nie zimowe , Hełm jest po 12 polowej Luftwaffe - kamo kolor zielony , brazowe , kremowe i blaugrau (standart LW) Kamo tgz Kurland :)Niedługo fotki z wczoraj - dalsze fanty po 12 Lw :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 czyli widac chyba ze niestety nieda rady dowas dołaczyc szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 Obiecane fotki z poniedziałku :)) ostanatnia odsłona mojej kumulacji - na wczorajszym wypadzie znowu bieda :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 cynkowa - Wilgoć którą trzymały papiery doprowadziała do tego ze uchowała sie 1/2 odznaki, zaczepy i szpila ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 i na koniec Grzebień w etui" :))))) Wszytsko z jednego dołkapozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 onyx zapytam sie jeszcze raz czy jest mozliwosc wybrania sie z tobą samym lub innymi osobami na wykopki czekam na odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 Zacytuje Tune :przykro mi ale mamy komplet graczy:)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 Cóż za finezyjna odmowa, jak rany. Rozumiem, że pytanie było cokolwiek zuchwałe, bo światek poszukiwaczy jest cokolwiek hermetyczny (oj wiem coś o tym), ale odpowiedż nacechowana czystą pychą. pycha idzie przed klęską" jak mówią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 8 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2006 R 51 co Cię boli ??? Zacznij trafiać a nie pokazałeś fanty sprzed kilku lat i na tym się skończyło....odmówiliśmy kol. Merdocowi bo widocznie jesteśmy aspołeczni...tak czy inaczej jest to tylko i wyłącznie nasza indywidualna decyzja i nie Tobie ją komentować !!!! a swoje spostrzeżenia dotyczące mojej wypowiedzi zatrzymaj dla siebie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 Kolego R51 przestań trzodzić za klawiaturą bo i tak jesteś cienki ze swoim zakopem pułkownika kitke czy jakiegoś innego :P ?!?!??!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 Aha R51 przeczytaj pierwszy post !!!! Jeżeli masz problem pisz na maila !!!! A nie szkalujesz nawet nas nie znając !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Wczorajszy sztabik ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Jedna z wielu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Sztućce i znaczek WHW ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszard Ochucki Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 No to teraz wypowie się Rysio"..Kiedyś coś tam napisałem o Tunach" i nawet się na mnie chłopaki pogniewały chyba:)- tak to jest jak człowiek słucha opowieści z tzw mchu i paproci" na temat innych..po wgłębieniu się w temat zmieniłem o Nich moje skromne zdanie bo widzę że są to profesjonaliści-nie chcę tu nikomu cukrować ani przysrywać,nie ukrywam że czasem mi się to zdarzało. Zmieniłem zdanie o tej ekipie i jestem pełen podziwu co do efektów Tuna's gangstas" ;),mało tego mamy nawet chyba wspólnych znajomych. Odnośnie nowych członków to się im nie dziwię-szczelna i solidarna ekipa-TAK TRZYMAĆ! A za moje wcześniejsze wygłupy przepraszam i serdecznie pozdrawiam życząc udanych łowów! Działacie na S"? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszard Ochucki Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Pozatym chłopaki działają na własny rachunek i to trzeba zrozumieć, fantów coraz mniej jak czyta się zresztą to forum..Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaba Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 FRAJERÓW NIE MA!! wiadomo że wielu chciałoby wbić pysk na miejscówki The_Tuna (ja też:) ) ale nic z tego! rozumiem chłopaków i gratuluje im fantów! a wszystkie sępy zachęcam do pracy w terenie i zycze równie dobrych wyników jak wyniki chłopaków z Gdańska.pzdrBar_Naba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Bogdan - zajefajne blaskzi, szukam akurat takiej na manekina strzelca MGmoze daloby sie cosik przechandlowac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.