Skocz do zawartości

The_Tuna Squad-sezon 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 302
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Cóż za finezyjna odmowa, jak rany. Rozumiem, że pytanie było cokolwiek zuchwałe, bo światek poszukiwaczy jest cokolwiek hermetyczny (oj wiem coś o tym), ale odpowiedż nacechowana czystą pychą. pycha idzie przed klęską" jak mówią.

R 51 co Cię boli ??? Zacznij trafiać a nie pokazałeś fanty sprzed kilku lat i na tym się skończyło....odmówiliśmy kol. Merdocowi bo widocznie jesteśmy aspołeczni...tak czy inaczej jest to tylko i wyłącznie nasza indywidualna decyzja i nie Tobie ją komentować !!!! a swoje spostrzeżenia dotyczące mojej wypowiedzi zatrzymaj dla siebie....

No to teraz wypowie się Rysio"..
Kiedyś coś tam napisałem o Tunach" i nawet się na mnie chłopaki pogniewały chyba:)- tak to jest jak człowiek słucha opowieści z tzw mchu i paproci" na temat innych..po wgłębieniu się w temat zmieniłem o Nich moje skromne zdanie bo widzę że są to profesjonaliści-nie chcę tu nikomu cukrować ani przysrywać,nie ukrywam że czasem mi się to zdarzało. Zmieniłem zdanie o tej ekipie i jestem pełen podziwu co do efektów Tuna's gangstas" ;),mało tego mamy nawet chyba wspólnych znajomych. Odnośnie nowych członków to się im nie dziwię-szczelna i solidarna ekipa-TAK TRZYMAĆ! A za moje wcześniejsze wygłupy przepraszam i serdecznie pozdrawiam życząc udanych łowów! Działacie na S"? ;)

FRAJERÓW NIE MA!! wiadomo że wielu chciałoby wbić pysk na miejscówki The_Tuna (ja też:) ) ale nic z tego! rozumiem chłopaków i gratuluje im fantów! a wszystkie sępy zachęcam do pracy w terenie i zycze równie dobrych wyników jak wyniki chłopaków z Gdańska.
pzdr
Bar_Naba

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie