BogdanGd Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 Dekiel od beczki 200l Werhmachtu - musiał się nielicho chłop napocić żeby to tak ładnie wyciąć -grugość ok 1.5mm :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 Nosidło na trzy gilzy 75mm ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 z drugiej strony ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 Znaczek SA ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 Znaczek z kordzika prawdopodobnie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 No chyba nie :)))) zwykła" wpinka SA :) to ma ok centymetr - kordzikowe były emaliowane i malutkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 Onyx ale Ty jesteś mądry:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 A właśnie że Onyks ma racje :P gdzie jest emalia na tym znaczku pomiędzy literkami ,żeby mógł być zainstalowany do korda SA -zapraszam do literatury :P Pozdrawiam Bogdan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 23 Listopad 2006 Autor Share Napisano 23 Listopad 2006 dzisiejsze trafienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 the_tunaobserwuje wasze wykopki od początku sezonu i jestem pełen podziwu ja równierz chodze po lesie ale jest to mój pierwszy sezon z wykrywką i jeszcze taką do kitu botania chiszyzna mam pytanie jakie modele wykrywaczy moglibyscie mi polecic tak do 800 zł pozdro merdoc1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 24 Listopad 2006 Autor Share Napisano 24 Listopad 2006 Czołem!ogólnie nie powinienem tu reklamować żadnych firm:) do 800 zł to polecam zakup wykrywacza idealnego do poszukiwań militariów.. czyli polskiego produktu z Wa-wy...popularnie zwanego Smętkiem"....popatrz na alledrogo , teraz kończy się sezon..takze ceny na pewno spadną..używane można kupić już za ok 500 zł..także cena jest nie wygórowana a gdy wyczujesz sprzęt to będziesz miał doskonały kombajn do wyczesywania lasu....uwaga: przy minus 8-9 stopniach przestaje działać:) a tak ogólnie sprzęt jest pancerny ....pozdrawiam China Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 Dlaczego uważasz, żeprzy takiej temperaturze przestaje działać? Mój znakomicie sobie dawał radę nawet podczas niższej temperatury.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 witam.Jaka cewke masz na swoim smetku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 czyli chłopaki polecacie smętka hs3 bez zadnych problemów jak sie naucze nim jechac to bede orał ale odznaczenia i tym podobne równierz bedą wychodziły pozdro merdoc1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 szukałem smetkiem w 16 stopniowe mrozy ubieglej zimy, działał poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 25 Listopad 2006 Autor Share Napisano 25 Listopad 2006 heh widać smętek smętkowi nie równy :)..mój przy takiej temperaturze, jak podałem, traci kontakt z otoczeniem... a może to już wina jego wieku emerytalnego (prawie 9 lat) i mnóstwa kolizji z runem leśnym :)pozdrowienia dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 thw tuna wy na czym chodzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ForsterGd Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Większość ekipy chodzi na CScope 1220XD 1220XDP i 1220R i 1220CS.Jest oczywiście jeden rodzynek (uchował się biedaczek :)) ) który chodzi na posklejanym taśmą izolacyjną smętku :)) I tu zasyłam pozdrowienia dla Pana C...... A to dzisiejsze trafienia :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ForsterGd Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Mosiężny KVK z ładną patynką ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ForsterGd Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Gwizdek SA ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ForsterGd Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Nieśmiertelnik z Wrocka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 z wczoraj , Kvk 1 klasy , Ek 2 klasy i złota obrączka .. z jednego dołka. niestety stan :((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 Piękny hełm z wczoraj :))) juz po czyszczniu i zakonserwowaniu. - zywsze kolorki :http://images4.fotosik.pl/231/846d178c428dca29med.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 czesc chłopaki mam pytanie czy mozna sie dowas dołączyc znaczy do waszej grupy jestem z gdańska z dolniego miasta czy nie otwieracie swoich szeregów dla nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 hehe no ciekaw jestem odpowiedzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.