Skocz do zawartości

The_Tuna Squad-sezon 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 302
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
A właśnie że Onyks ma racje :P gdzie jest emalia na tym znaczku pomiędzy literkami ,żeby mógł być zainstalowany do korda SA -zapraszam do literatury :P Pozdrawiam Bogdan
Napisano
the_tuna
obserwuje wasze wykopki od początku sezonu i jestem pełen podziwu ja równierz chodze po lesie ale jest to mój pierwszy sezon z wykrywką i jeszcze taką do kitu botania chiszyzna mam pytanie jakie modele wykrywaczy moglibyscie mi polecic tak do 800 zł pozdro merdoc1
Napisano
Czołem!
ogólnie nie powinienem tu reklamować żadnych firm:)
do 800 zł to polecam zakup wykrywacza idealnego do poszukiwań militariów.. czyli polskiego produktu z Wa-wy...popularnie zwanego Smętkiem"....popatrz na alledrogo , teraz kończy się sezon..takze ceny na pewno spadną..używane można kupić już za ok 500 zł..także cena jest nie wygórowana a gdy wyczujesz sprzęt to będziesz miał doskonały kombajn do wyczesywania lasu....uwaga: przy minus 8-9 stopniach przestaje działać:) a tak ogólnie sprzęt jest pancerny ....
pozdrawiam
China
Napisano
czyli chłopaki polecacie smętka hs3 bez zadnych problemów jak sie naucze nim jechac to bede orał ale odznaczenia i tym podobne równierz bedą wychodziły pozdro merdoc1
Napisano
heh widać smętek smętkowi nie równy :)..mój przy takiej temperaturze, jak podałem, traci kontakt z otoczeniem... a może to już wina jego wieku emerytalnego (prawie 9 lat) i mnóstwa kolizji z runem leśnym :)
pozdrowienia dla wszystkich
Napisano
Większość ekipy chodzi na CScope 1220XD 1220XDP i 1220R i 1220CS.Jest oczywiście jeden rodzynek (uchował się biedaczek :)) ) który chodzi na posklejanym taśmą izolacyjną smętku :)) I tu zasyłam pozdrowienia dla Pana C...... A to dzisiejsze trafienia :))
Napisano

Piękny hełm z wczoraj :))) juz po czyszczniu i zakonserwowaniu.
- zywsze kolorki :
http://images4.fotosik.pl/231/846d178c428dca29med.jpg

Napisano
czesc chłopaki mam pytanie czy mozna sie dowas dołączyc znaczy do waszej grupy jestem z gdańska z dolniego miasta czy nie otwieracie swoich szeregów dla nowych

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie