Skocz do zawartości

ETYKA, SZACUNEK, UCZCIWOŚĆ

dr.Wstrząs

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Tiaa tylko ,ze nicki huk 100 i strazakwaffe istniały od długiego czasu ,równoczesnie ! To nie jest tak ,ze huk 100 pojawil sie po zbanowaniu strazakawaffe :)
Były takie posty ,ze pisał strazakwaffe ,a odpowiadał mu huk 100 :DDDDD

pzdr piku
Napisano
I znowu mi śmiecicie na głównym :)

Od samego początku forum wiele osób występowało w dwóch a rekordzista w 14 osobach!, często osoby te dyskutowały same z sobą, kłóciły się i obrażały :)

Jest to zabronione na forum Odkrywcy jednak ciężkie do udowodnienia i dopóki kogoś za rękę nie złapię i nie mam żelaznych dowodów nie mogę go zbanować albo indiańskimi tańcami zesłać mu wieczny deszcz :)

Napiszę to co kiedyś już napisałem, bez pomocy samych uzytkowników żaden mega moderator administrator nie będzie w stanie zapanować nad porządkiem. Większą siłę ma publiczne piętnowanie pewnych zachowań niż skryta wojna administratora ze sprawcą.

Fizyczne banowanie jest średnio skuteczną metodą bo da się ją jak każdą inną metodę obejść.

Jedynie bardziej skuteczne jest nadepnięcie osobiście administratorowi na odcisk :) ale wtedy podjęte drastyczne działania podchodzą już pod konwencje genewską :)
Napisano
Pik78 - trafiony, zatopiony ;-)

http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=277235#277268

- huk 100:
witam jestem tu pierwszy raz mam takie miejsce gdzie spadł samolot ale nie moge ustalic typu wiem tylko ze sowiet bo są ruskie napisy i ze silnik miał gwiazdowy moze ktoś po elemętach coś rozpozna-dam troche fotek ale sie boje botu jakiś pan Bocian podobno bardzo krzyczy na ludzi którzy dają fotki-pozdrawim wszyskich i pan BOCINA"
- huk 100:
po odkręceniu jednego z zaworków poczułem zapach ojeju -jezeli pózniej pan BOCIAN nie będzie krzyczał to bym jeszcze fotek dołożył-dowidzenia"
- huk 100:
o jak nie krzyczy to jeszcze dam"
- strażakwaffe:
a masz jeszcze jakieś fotki????"
huk 100:
dwa skany slabe -chyba pokrywa od zaorów przed czyszczeniem był na neej jeszcze uszczelka"

itd. itp. Zresztą sami sobie przeglądnijcie ten post.
Zastanawia mnie jeszcze osoba o nicku ArekBMW.
Napisano
Tak jest, potem stworzymy struktury na wzór mafijnych i będziemy kłopotliwym forumowiczom podrzucali zawsze w niedziele głowę konia do łóżka :)

Proponuje utworzyć też własny sąd kapturowy, zatrudnić kata, zamówić trochę sprzętu do tortur i na koniec stworzymy organizację która będzie miała 9999 członków w komisjach, zarządach, strukturach i 1 członka zwykłego którego będziemy mogli wtedy kontrolować i ewentualnie pastwić się nad nim zgodnie z ustanowionym przez nas prawem :)
Napisano
No i co ztego że kogoś jest dwóch czy wiecej.kaczorów też jest dwóch i nigdy nie wiadomo który teraz gada.Jak chce gadac sam ze sobą to jego problem i etyka szacunek uczciwosc nie ma tu nic do rzeczy.I nie Admin powinien się tym zajmowac tylko sa takie wyspecjalizowane oddziały zamknięte z opieką całodobowa.
Pozdrawiam
Napisano
A ja totanę w obronie strażaka
Jako strażak skakał mi do oczu a jako huk jest w ok. A od początku łatwo mozna było sie połapać że to ta sama osoba.
I do tego znalazł wyjątkowy samolot (moim zdaniem Su-2)
Nie popadajmy w skrajności i nie nawołujmy do inwigiliacji na forum ludzi o kilku nickach bo niby czemu ma to służyć.

pdrwm
bombel

ps. dla wyszytkich do wiadomości mam jeden i tylko jeden nick.
Napisano
no i co panowie czy ktoś z was przyzna sie do wiecej niz dwóch ników ????? chyba nie ma na co liczyć !!!!!!!!!!pozdro
Napisano
myślę ze na każdego byśmy coś znależli - który tu zabrał głos oprócz Bociana-ale myśle ze nie o to chodzi pozdro
Napisano
bombel -szkoda ze nie mozemy zostać przyjaciółimi-naprawde myśle że powinnyśmy ale to co się stało bardzo mnie odstrasza-może potrzeba czasu-pozdro
Napisano
Foster73 -jesze do ciebie mozesz gadać na dwa niki chętnie cie poczytam tylko daj coś p[odobnego do mojego wątku moze chciasz jakiś malutki samolocik-pozdro
Napisano
Bombel jeszcze do ciebie ten Su -2 nie leży w okolicach Wadowic czy Bielska Białej tylko w Bieszczadach-myśle ze ci sie to należy -ja go znalazłem ale ty go zidentyfikowałeś pozdro
Napisano
pik78 -jeszcze do ciebie lubisz kopać leżących jak zwykle-ale ty również miałeś drugigo nika także daj juz luza-pozdro
Napisano
Miałem nie zabierać głosu w tym wątku ale śledziłem go i jestem w szoku jak daleko zabrnął i powiem krótko: dno niestety!
Huk 100, strazakwaffe, etc.- nieważne. Facet zna się na odkryciach, ma spore osiągnięcia itd. a tu z chęcią niektórzy mu przypie..bip, bip. Pytam czemu?
Co to ma wspólnego z forum Odkrywca? To kolejna kompromitacja i uważam, że admin niewłaściwie zareagował tj. ze szkodą dla tego forum!
Generalnie to co najmniej powinno pójść do towarzyskiego, no ale stało się.
Co do Allegro- tak mają kilka kont, ale tam konta są przypisane do jednego adresu mailowego, więc nie można mieć kilku ników do jednej skrzynki internetowej! Jak zbanują, to do tej samej skrzynki nicka nie założy!
Panie Bocian, jak to takie ważne, to wprowadź Pan taką sama zasadę, a nie róbmy stawiania kogoś pod pręgierzem, bo albo jest problem i się go rozwiązuje, albo nie ma problemu i się temat zamyka!
W tej sytuacji co powinien zrobić huk 100? Założyć sobie kolejnego nicka i uważać żeby się nie zdradzić prawda? Albo olać to forum i tyle prawda?
No więc czy to jest etyczne i uczciwe wobec niego?
Znaleziono kozła ofiarnego? Zgroza!
Wierzę jednak że większość jest normalna i opanuje się zanim będzie za późno.
W ogóle takie wątki o niczym powinny być moim zdaniem kasowane! Odkrycia to odkrycia! Niedługo ktoś będzie pisał, że odkrył nowy sposób golenia, albo dojenia krów!
Panie Bocian zrób Pan porządek z tym horrorem jakeś Pan deklarował!
Napisano
Z dbałości o rzetelność wątków, znalazłem fałszywkę", gość się przyznał, ale efektem końcowym było samozabanowanie się". Forum straciło użytkownika.
Można powiedzieć - na pohybel- ale jednak jest to strata.
Porządek musi być, ale

forum jest bogate użytkownikami.

JA ŻAŁUJĘ efektu końcowego swoich działań, żałuję, że Gość wypadł.

A wczoraj po lekturze wątku, sam miałem ochotę iść na długi urlop".

Jeszcze się zastanawiam.
Napisano
Po pierwsze czemu ten watek ma służyc.kogo interesuje czy goś ma 45 nicków czy tylko 1.Widac skoro ma kilka to nie zalezy mu na cyferkach tylko na forum.Powtazam jeśli gośc chce w jednym watku gadac sam ze sobą i się kreowac na zna Fachowca to jego prywatna sprawa.Może poddac się np leczeniu lub załozyc kolejne konto.Niestety ale to tylko i wyłącznie jego PRYWATNA sprawa.Bardziej do tego tematu pasowałoby na beret ktoś wchodzi na to forum?Czy po to aby nabluzgac i się pomedrkowac oraz przywołac towazystwo do porządku głoszac że nadciaga zbawienie i trzeba stanąc po jedynie słusznej stronie?(jest tu taki jeden)Czy tylko po to aby siac chaos i wypłoszyc innych?I tu lezy problem a nie po stronie ilości nicków.Byli tacy co walili zdjęcia z neta i krzyczeli NALAZŁEM" byli tacy co znjdywali wirtualne czołgi a sa tacy jak np Huk ze znajdują i mogą to pokazac.Ze Strazak wreszcie umarł i narodził się Huk nalezy sie cieszy a nie krzyżowac gościa.
Pozdrawiam
Napisano
Huk100 vel Strażakwaffe - jeśli idzie o wiedzę i znleziska, przyznaję z czystym sumieniem - JESTEM PRZY TOBIE MALUTKI. Inna sprawa dlaczego tak jest.

Przytoczyłem sytuację dla mnie conajmniej zabawną. To że masz rozdwojenie osobowości to Twoja sprawa, dotyczy to także innych użytkowników. Historia pokazała wiele razy, iż wielcy tego świata bywali szaleńcami. Miejcie zatem swoje małe szaleństwo i po kilka nicków jeśli nie przyniesie to szkody temu forum.

Czytając interesujące wypowiedzi, rozwiązania zagadek, historii i pochodzenia jakiegoś fantu, nie zastanawiam się czy w tym poście ktoś rozmawia sam ze sobą. Ważne że dzieli się swoją wiedzą z innymi. I niech tak zostanie.

Zamknijmy temat.

Pozdrawiam. Foster73
Napisano
Zamknijmy temat

wyraźnym poparciem dla huka100,

gdyż problem wielonickowości na forum przerodził się w roztrząsanie postów strażaka huka.

forum jest bogate użytkownikami

bez obrazy - dajcie 10 huków, bjarów, wonsów - a będzie co poczytać i obejrzeć

Autorze - Co do dokładnego czytania wątków w celu wcześniejszego połapania się że huk 100 to strażakwaffe, to interesują mnie konkretne tematy a nie 126019 postów i Bocian jeden wie ilu zarejestrowanych użytkowników." jak masz kłopoty i wątpliwości zapytaj wprost. Zainteresowanego.

pik78 - Proponuje zatem powołać komisję weryfikacyjną :D" piku komisja taka mogłaby sprawdzać autorstwa zdjęć celowników optycznych kto jest bez winy..."
ETYKA, SZACUNEK, UCZCIWOŚĆ
Napisano

Foster73 -to jeszcze zostałem szaleńcem ??????? a może ???-ale jak to mówią każdy głupi ma swój rozum che-pozdro

Napisano
Huku co to za tłuścioch na fotce ? To teraz bomby lotnicze wyrzuca sie na spadochronach przez drzwi :DDDD -pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie