Skocz do zawartości
  • 0

od czego dekiel

ZUBIKED

Pytanie

Napisano

mam problem z identyfikacją tego fantu wydobyty z metra pod ziemią lekko wypukły na czybku wihajsterek i resztki łańcuszka i najciekawsze w spodzie zachowana uszczelka gumowa. coś jakby pokrywa od kuchni polowej ale już sam nie wiem . Proszę o znawców o info . wielkie dzięki z góry

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Może od cysterny ale po co cztery zaczepy zamiest zawiasów. Nie wiem! Być może taka technologia? Widziałes może taką cysternę ? Pozdrawiam i Dzięki Wielkie
A tak na marginesie kolega mówił mi że podobne rozwiązanie jest w parniku do ziemniaków. Robi się coraz ciekawiej!
Napisano
Witam
Może od jakiejś kuchni polowej bo w te zaczepy to chyba jakieś zakręcane ustrojstwo z motylkami wchodziło.Gumowa uszczelka żeby się nic nie wylało nawet przy transporcie.Albo kuchnia lub bańka.
Pozdrawiam
Napisano
Wielkie dzięki wszystkim wpisującym swoje przypuszczenia i tym którzy będą wpisywać, ponieważ nie chcę przedłużac w nieskończoność wątku !!!!!!!!!!!!!!! Dodam chociaż nie wiem czy to będzie mjało związek z deklem że w pobliżu znalazłem zakopaną rurę okopconą od wewnątrz sugerowało by to na kuchnię polową ale rura ta ciągnie sie jakieś pięć a może więcej metrów w linij poziomej pod ziemią, o średnicy 7cm. Jeszcze raz dzięki za poświęcony czas. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających wątek
Napisano

mam problem z identyfikacją tego fantu wydobyty z metra pod ziemią lekko wypukły na czybku wihajsterek i resztki łańcuszka i najciekawsze w spodzie zachowana uszczelka gumowa. coś jakby pokrywa od kuchni polowej ale już sam nie wiem . Proszę o znawców o info . wielkie dzięki z góry

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie