obert8 Napisano 9 Maj 2006 Share Napisano 9 Maj 2006 witam ja jednak mam watpliwosci Ale co tu ukrywac fanty super pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wittman Napisano 9 Maj 2006 Share Napisano 9 Maj 2006 ja tylko w kwestji moich zdjec - nie sa to fanty z rozkopanych mogil !!! a mysle ze juz wielu z nas trafilo wlasciciela fantow" przypadkiem (no chyba ze kolega wszystkowiedzacy ma taki sprzet ze pokazuje mu on- uwaga sa fanty ale jest i nieboszczyk - NIE KOP) i wszystko zalezy od tego czy okazemy szacunek temu komus czy bedzeimy jak te hieny. Fanty z prosektoriow czy ekshumacji w wiekszosci przypadkow do niczego sie nie nadaja i normalny czlowiek nie chcialby byc ich posiadaczem kosztem zaklocania wiecznego spoczynku zolniezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 9 Maj 2006 Share Napisano 9 Maj 2006 łązi gdzieś pod granicą ma wtyki i fanty wyciąga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejde Napisano 9 Maj 2006 Share Napisano 9 Maj 2006 Zaczynam dochodzic do wniosku ze te moje watpliwosci wynikaja po prostu z zazdrosci:-) Ze nie znam takich miejsc. Ale cos w tym jest poniewaz najlepsze moje znaleziska pochodza z takiego dolka ze smieciami" gdzie wrzucono na kupe manierki, czajniczki, butelki, klamerki itp. Tylko ze to byl taki mały dołek a chetnie poznałbym jakiś większy:-) To w takim razie czekam na kolejne zdjęcia po których opada mi kopara:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejde Napisano 9 Maj 2006 Share Napisano 9 Maj 2006 Hmmm, zaczynam się zastanawiać gdzie na moim terenie mogły być takie zrzutowiska. To zaczyna być intrygujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKCarski Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 Witman czy nie chciałbyś zahandlować którymś z tych pagonów ? Jeśli tak to daj zanć mi na e-maila - adriantop@autograf.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KURT2005 Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 Zazdroszcze ale trafienia,ilosc tych klamerek mnie zadziwia i dobija. Mi same guziki sie trafiaja i złom.Powodzenia na nastepnych wyprawach.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wittman Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 AKcarski - moje sa tylko zdjecia i rogi z fotki wyzej :)przykro mi ale ja tylko tam przechodzilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wittman Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 zreszta ci co mnie znaja doskonale wiedza ze ja nie robie tajemnic ze swoich miejscowek - a jako ze ta nie jest moja ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKCarski Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 WITAM,Pozwoliłem sobie dziś odwiedzić Tannen i ot co miałem przykrość spotkać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKCarski Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur23_2005 Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Witam wszystkich.Gratuluję znalezisk koledze Witmanowi i innym.Zwracam się z prośbą do wszystkich kopiących w okolicach Tanenberga i nie tylko.Potrzebuję okuć do carskiego bebuta.Chętnych do pomocy proszę o kontakt ARTUS23@interia.plPozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athanatos Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Wczoraj szczęście się do mnie też usmiechneło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athanatos Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKCarski Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 WITAM,Pozwoliłem sobie dziś odwiedzić Tannen i ot co miałem przykrość spotkać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKCarski Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Ogólny widoczek zostawiony przez pseudo-poszukiwaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKCarski Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 I jeszcze mała niespodzianka od naszych ,,przyjaciół''Nie wiem kto zostawia po sobie taki syf ale nie dziwie się leśnikom że po ujrzeniu takich miejsc nie są przyjaźnie nastawieni do poszukiwaczy.Jeśli ten kto zostawia takie doły i nawet nie raczy zasypać czyta ten tekst to z całego serca życzę mu do końca życia samych kapsli itp... jakbym spotkał to wepchnąłbym w tyłek szpadel razem z drążkiem.Przepraszam za mocniejsze słowa ale naprawdę jest to bardzo denerwujące i trzeba to zwalczać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKCarski Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 No i dzisiejsze trafienie na poprawę humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKCarski Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKCarski Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 No i po oczyszczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKCarski Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKCarski Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Rewers - komplet z nakrętką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 WitamTo i ja sie troche pochwalę :))Przy okazji krótkiego pobytu w Olsztynie po odbiór dyplomu odwiedziłem jedno z ciekawych miejsc na T.A oto efekty. Było tego ieco" więcej, mnie przypadła ta skromna część - choć to tez nie wszystko - zdjęcia wkrótce :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Piechotka :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Komplecik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.