Skocz do zawartości

Tannenberg2006 cdn...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
ja tylko w kwestji moich zdjec - nie sa to fanty z rozkopanych mogil !!! a mysle ze juz wielu z nas trafilo wlasciciela fantow" przypadkiem (no chyba ze kolega wszystkowiedzacy ma taki sprzet ze pokazuje mu on- uwaga sa fanty ale jest i nieboszczyk - NIE KOP) i wszystko zalezy od tego czy okazemy szacunek temu komus czy bedzeimy jak te hieny. Fanty z prosektoriow czy ekshumacji w wiekszosci przypadkow do niczego sie nie nadaja i normalny czlowiek nie chcialby byc ich posiadaczem kosztem zaklocania wiecznego spoczynku zolniezy.

Zaczynam dochodzic do wniosku ze te moje watpliwosci wynikaja po prostu z zazdrosci:-) Ze nie znam takich miejsc. Ale cos w tym jest poniewaz najlepsze moje znaleziska pochodza z takiego dolka ze smieciami" gdzie wrzucono na kupe manierki, czajniczki, butelki, klamerki itp. Tylko ze to byl taki mały dołek a chetnie poznałbym jakiś większy:-) To w takim razie czekam na kolejne zdjęcia po których opada mi kopara:-)

• 2 weeks later...
Witam wszystkich.Gratuluję znalezisk koledze Witmanowi i innym.Zwracam się z prośbą do wszystkich kopiących w okolicach Tanenberga i nie tylko.Potrzebuję okuć do carskiego bebuta.Chętnych do pomocy proszę o kontakt ARTUS23@interia.pl
Pozdrawiam...

I jeszcze mała niespodzianka od naszych ,,przyjaciół''

Nie wiem kto zostawia po sobie taki syf ale nie dziwie się leśnikom że po ujrzeniu takich miejsc nie są przyjaźnie nastawieni do poszukiwaczy.

Jeśli ten kto zostawia takie doły i nawet nie raczy zasypać czyta ten tekst to z całego serca życzę mu do końca życia samych kapsli itp... jakbym spotkał to wepchnąłbym w tyłek szpadel razem z drążkiem.

Przepraszam za mocniejsze słowa ale naprawdę jest to bardzo denerwujące i trzeba to zwalczać.

• 3 weeks later...

Witam

To i ja sie troche pochwalę :))

Przy okazji krótkiego pobytu w Olsztynie po odbiór dyplomu odwiedziłem jedno z ciekawych miejsc na T.

A oto efekty. Było tego ieco" więcej, mnie przypadła ta skromna część - choć to tez nie wszystko - zdjęcia wkrótce :))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie