Martyn Napisano 6 Maj 2006 Napisano 6 Maj 2006 Niesamowite. Kozun wykupiłęś licencję na Tannenberg :))))P.S Foty też fajne:)))))))))
ubenfurer Napisano 6 Maj 2006 Napisano 6 Maj 2006 Jak zerknąłem na pierwsze zdjęcie to:SZCZENA MI OPADŁA ale znam pewnego gościa co 100 klamer pruskich w jednym dołku wykopał
wittman Napisano 7 Maj 2006 Napisano 7 Maj 2006 Tannenberski jelonekfanty kiedy indziej - umowa zobowiazuje a to przestroga dla kazdego poszukiwacza - moze warto czesciej w domu zostawac :) i rogi tylko w lesie znajdowac :)pozdrowienia dla wszystkich
Frozzer Napisano 7 Maj 2006 Napisano 7 Maj 2006 gratuluje rogów :)żadko sie znajduje komplet w jednym miejscu
AKCarski Napisano 7 Maj 2006 Napisano 7 Maj 2006 Dzień dobry. Ja pierwszy raz na forum. Gratuluje wszystkim poszukiwaczom, którzy uprzednio prezentowali swoje znaleziska z Tannen - Wasze kolekcje są naprawdę zachwycajace i jesteście dla mnie wzorem do naśladowania. Dla mnie niestety sezon zacznie sie dopiero 18 maja gdyż w tym roku zdaję maturę i sami rozumiecie że mam trochę inne sprawy na glowie :)Dobra ale dośc już o mnie - chciałem zamieścić fotki 2 neśmiertelników carskich i prosić znawców o identyfikację. Zamieszczam je w tym dziale gzyż są to moje ubiegłoroczne trafenia z Tannen i myśle że coś mogą wnieść do tematu.
pretorian2 Napisano 7 Maj 2006 Napisano 7 Maj 2006 Super fanciki kolego Kozun, ale znowu ten niebieskawy nalocik,macie zdrowie rozkopywac takie głębokie zakopy. Pozdrawiam
rigel Napisano 7 Maj 2006 Napisano 7 Maj 2006 ...i jescze identyfikacja tego płomienia grenadierskiego zanalezionego na tannenbergu...z góry dziekuje
Martyn Napisano 7 Maj 2006 Napisano 7 Maj 2006 I gdzie tu sprawiedliwość? :))))) Kozun Ty chyba jesteś w czepku rodzony:))) Gratulacje!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.