Skocz do zawartości
  • 0

W miejscu rozbicia Stuga-prosze o ide.

huk 100

Pytanie

Napisano

dzisiaj to wyszło myślę ze będzie więcej -mam pytanko do czołgistów -na tym elemęcie jest dekiel moze uda sie go rozapoznać z którego to miejsca na pancerzu lub z wenątrz-pozdro

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Huk100,
Oporopowrotnik jest raczej od PaK 40, jak zidentyfikowal go kolega stug IV.StuK 40 mial dwa i niestety nie widzialem ich nigdy wyjetych z obudow, boje sie wiec potwierdzic, ze byly takie same (choc mnie to nie zdziwi, bo armaty te mialy mnostwo wspolnego).StuK 37 mial inny.
Pozdrowienia
Grendel
Napisano
Co się tyczy oporopowrotnika od pak 40-nie wiem może tam było rozbite również działo- ale stug był na podwoziu III na 100 % świadczą o tym inne elementy –wachacze ,i pokrywa sprzęgla itp.-pozdro

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora mietek 18:18 12-05-2006
Napisano

dzieki kopijnik-Podjechałem tam wczoraj i coś dużego namierzyłem –kupiłem sobie nową łopatę aż za 15 zeta heheh- i przy pierwszym razie strzeliła jak zapałka

Napisano

Wyszedł taki element pancerza grubość ok. 20mm ze śladami cięcia palnikiem może mam uda się to gdzieś ‘’wkomponować”-pozdro

Napisano

dzisiaj to wyszło myślę ze będzie więcej -mam pytanko do czołgistów -na tym elemęcie jest dekiel moze uda sie go rozapoznać z którego to miejsca na pancerzu lub z wenątrz-pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie