Skocz do zawartości

Przystanek Woodstock i...bunkry

Rumburak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Hello! Może wśród szanownych forumowiczów są dziwaki, które wybierają się na Przystanek Woodstock do Żar. Wszystkich takich popaprańców informuję, że w okolicach Przystanku jest kilka miłych i małych obiektów militarnych do oglądania. Min. obok hotelu, który stoi po lewej stronie patrząc na scenę jest ładny bunkier pięknie porośnięty drzewami, a przy drodze do miasta drugi- ładnie zachowany i widoczny z ulicy. W okolicy jeszcze kilka ładnych bunkrów bo o ile pamiętam Przystanek odbywa się na byłym niemieckim lotnisku.
Miejcie oczy szeroko otwarte! Have a nice trip!

PS. Jak znajdę i zeskanują zdjęcia to wrzucę na forum. POZDR
Napisano
wczoraj w nocy wrocilem z woodstocku (czy ktos jeszcze oprocz mnie z form byl powdychac troche kurzu? :DDD)
i widzialem pare ciekawych rzeczy, oprocz obiektow typowo militarnych zwiedzilem cmentarz rzolnierzy radzieckich, i mase innych zabytkow, niestety kazdy zabytek jest w oplakanym stanie, zadnych okien, niekiedy dachu, szkoda nieszczeje straszliwie. ale moze dzieki woodstokowi miasto sie wzbogaci i odremontuje troche historycznych obiektow
Napisano
wiecie co, moze by wprowadzic mozliwosc edytowania napisanych postow, bo jak widze jak napisalem slowo zolnierzy" to normalnie mnie krew zalewa :)
Napisano
Nic się nie martw na szczęście chodziło tylko o żołnierzy radzieckich.
Napisano
Wiece ze na tym lotnisku co byl woodstock na glebokosci 24m sa jakies pustki w ziemi
Napisano
co do pystek pod ziemia,to rok temu ekipa z Krakowa prowadzila tam badania a ja akurat bylem tam na spacerze z psem i z ciekawosci zagadalem z nimi,pokazali jakies wykresy i mowili za na glebokosci 24 m jest jakas duza pustka-to wszystko co wiem na temat tej pustki

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie