Skocz do zawartości

reko w stargardzie szczecińskim

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
koledzy rekonatruktorzy rozmawiałem ze znajomym któremu spodobało si to robimy i chciałby zrobić reko w stargardzi szczecinskim na 1 czerwca jakąs małą bitewkę 39 roku czy moglibyście napisac kto bylby chetny na takie cośik co do ogółu to mam sie z nim dogadać o stronie kasowej bo wynajem z poznania jakiegoś pojazdu , i troszkę broni z filmówki do tego jeszcze jakas grochowka i moze zwrot dojazdu co wy na to ??
jak coś sie dowiem to dam znać
kamilo 8ppleg lublin
Napisano
koledzy rekonstruktorzy mam takie pytanie czy ktos z was by reflektował na coś takiego ;
miasto daje: pole po koszarach niemieckich oraz pas lotniska do wyboru , do tego zwrot kosztów dojazdu który wyglada tak :
150 km -150 zł od samochodu
200-300- 300zł od samochodu
400-600 i wiecej -500zł od samochodu
dla tych nie zmotoryzowanych to cena biletu pociagiem 2 kl.
do tego nocleg i jedzenie teraz termin planuje na 3-4 czerwca lub 1 czerwca bo to ma być na dzieciakow, pewnie pierwszy wikend czerewca.
po moich rozmowach z nim na gg i telefonicznie ustalilismy iz do dnia 10 maja da znać czy rada miasta przegłosowała ten pomysła i czy bedą pieniadze a ja chce sie dowiedzieć czy ktoś z was jest chętny na coś takiego albo jest 2 wariant :
mianowicie dwa obozy polski i niemiecki na rynku w stargardzie gdzie tylko robimy za misie ale mi bardziej by odpowiadal 1 i tego bym sie trzymał zapraszam kolegów z grh do odpowiedzi na post

NADMIENIAM IŻ ZBIERAM NARAZIE CHETNYCH BO NIEWIEMY CZY RADA MIASTA SIE ZGODZI ALE MUSZE WEDZIEĆ JAK USTALIĆ KOSZTORYS A DO TEGO POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY WIEC ......
Napisano
Kawał drogi...żeby to było jeszcze w wakacje -przyjemne z pozytecznym wojna a pożniej plaża i woda, a tak do pracy trzeba wracać.
pozdro
Napisano
koledzy czekam dalej na zatwoerdzenie naszego kosztorysu i jak zostanie zatwierdzony przez miasto to inscenizacja sie odbedzie a jak nie to trudno ...:( ale bedziemy dobrej mysli
Napisano
Mam przykrą wiadomość niestety inscenizacja nie odbedzie się radni miasta stargard nie uchwalili dodatkowych pieniędzy na ten rok na kulturę i oświatę ,jednak przeslali mi prosbę o to by taka inscenizacja odbyla się w przyszłym roku i żeby przedstawic im koszty takiej imprezy a w tegorocznym planowaniu budrzetu ujma ją w kosztach .wiec koledzy czekamy jak to sie rozwinie narazie ..wyry , warszawa ,modlin,iłża , bzura ,serokomla ... inne które są pewne i na których bedziemy sie bawić

podrawiam Kamil !!??!!
Napisano
kamilo pamietaj że na jesieni są wybory do samorządu i nie wiadomo czy wybiorą tych samych radnych. Obiecują coś czego nie są pewni. politycy psia krew
Napisano
wiesz masz racje naprrawde nie rozumiem ich postepowania bo naprawde obiecuja, chcą, proszą a jak dojdzie do tego zeby pokryc koszy to jest e tam nie wiem może za rok ..."
ale są też normalni bo serokomla,kocka nie mówili słowa tylko dali czy kase czy pomieszczenia i nawet nie pytali czy bedzie fajne

e nie ma co mówić

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie