kamilo Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 koledzy rekonatruktorzy rozmawiałem ze znajomym któremu spodobało si to robimy i chciałby zrobić reko w stargardzi szczecinskim na 1 czerwca jakąs małą bitewkę 39 roku czy moglibyście napisac kto bylby chetny na takie cośik co do ogółu to mam sie z nim dogadać o stronie kasowej bo wynajem z poznania jakiegoś pojazdu , i troszkę broni z filmówki do tego jeszcze jakas grochowka i moze zwrot dojazdu co wy na to ??jak coś sie dowiem to dam znać kamilo 8ppleg lublin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 koledzy rekonstruktorzy mam takie pytanie czy ktos z was by reflektował na coś takiego ;miasto daje: pole po koszarach niemieckich oraz pas lotniska do wyboru , do tego zwrot kosztów dojazdu który wyglada tak :150 km -150 zł od samochodu 200-300- 300zł od samochodu 400-600 i wiecej -500zł od samochodu dla tych nie zmotoryzowanych to cena biletu pociagiem 2 kl. do tego nocleg i jedzenie teraz termin planuje na 3-4 czerwca lub 1 czerwca bo to ma być na dzieciakow, pewnie pierwszy wikend czerewca.po moich rozmowach z nim na gg i telefonicznie ustalilismy iz do dnia 10 maja da znać czy rada miasta przegłosowała ten pomysła i czy bedą pieniadze a ja chce sie dowiedzieć czy ktoś z was jest chętny na coś takiego albo jest 2 wariant :mianowicie dwa obozy polski i niemiecki na rynku w stargardzie gdzie tylko robimy za misie ale mi bardziej by odpowiadal 1 i tego bym sie trzymał zapraszam kolegów z grh do odpowiedzi na post NADMIENIAM IŻ ZBIERAM NARAZIE CHETNYCH BO NIEWIEMY CZY RADA MIASTA SIE ZGODZI ALE MUSZE WEDZIEĆ JAK USTALIĆ KOSZTORYS A DO TEGO POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY WIEC ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 5 Maj 2006 Autor Share Napisano 5 Maj 2006 nikt nie jest zainteresowany ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bestler Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 Kawał drogi...żeby to było jeszcze w wakacje -przyjemne z pozytecznym wojna a pożniej plaża i woda, a tak do pracy trzeba wracać. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 pomyślimy ,pomyślimy damy znać jakby co.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werner grh żelazny orzeł" Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 Tu Werner z żelaznego orła, możecie liczyć na na nasze przybycie! Pytania i ewentualne proźby kierujcie na adres: daszynski@neostrada.pl PS. Sugeruje jednak weekend ze względu na to że w tygodniu róznie jest u nas z wolnym czasem. Pozdrawiam! Tak trzymać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 8 Maj 2006 Autor Share Napisano 8 Maj 2006 z tego co wiem to na żelaznego orla zawsze mozna liczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 8 Maj 2006 Autor Share Napisano 8 Maj 2006 koledzy czekam dalej na zatwoerdzenie naszego kosztorysu i jak zostanie zatwierdzony przez miasto to inscenizacja sie odbedzie a jak nie to trudno ...:( ale bedziemy dobrej mysli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 12 Maj 2006 Autor Share Napisano 12 Maj 2006 Mam przykrą wiadomość niestety inscenizacja nie odbedzie się radni miasta stargard nie uchwalili dodatkowych pieniędzy na ten rok na kulturę i oświatę ,jednak przeslali mi prosbę o to by taka inscenizacja odbyla się w przyszłym roku i żeby przedstawic im koszty takiej imprezy a w tegorocznym planowaniu budrzetu ujma ją w kosztach .wiec koledzy czekamy jak to sie rozwinie narazie ..wyry , warszawa ,modlin,iłża , bzura ,serokomla ... inne które są pewne i na których bedziemy sie bawić podrawiam Kamil !!??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombak Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 kamilo pamietaj że na jesieni są wybory do samorządu i nie wiadomo czy wybiorą tych samych radnych. Obiecują coś czego nie są pewni. politycy psia krew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 13 Maj 2006 Autor Share Napisano 13 Maj 2006 wiesz masz racje naprrawde nie rozumiem ich postepowania bo naprawde obiecuja, chcą, proszą a jak dojdzie do tego zeby pokryc koszy to jest e tam nie wiem może za rok ..." ale są też normalni bo serokomla,kocka nie mówili słowa tylko dali czy kase czy pomieszczenia i nawet nie pytali czy bedzie fajne e nie ma co mówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.