grechu Napisano 2 Maj 2006 Autor Share Napisano 2 Maj 2006 Jaka jest dokładnie data tegorocznego zlotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nww Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 jarmark bo ze zlotem to ma coraz mniej wspólnego jest w dniach 26 czerwca 2 lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odkrywca7 Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 nie jarmark tylko festynn ewentualnie odpust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Taaa jak co roku wszyscy psioczą że wiocha, a potem każdy tam się pojawia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cavalry Ranger Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Nie każdy. Ja powiedziałem sobie w 2002 roku że na to śmietnisko więcej nie pojadę i nie pojechałem. Jak większość moich znajomych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megakura Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 ja dla odmiany bede na 100%. jak wiekszosc moich znajomych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
das_reich Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 to kirdy to bedzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Jak dla mnie żaden szanujący rekonstruktor nie powinien się tam pojawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 tak zgadzam sie to co tam sie dzieje to sodoma i gomora ruchu GRH :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foster73 Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Czasem odnoszę wrażenie, że szczytem marzeń dla co poniektórych reenactorsów byłby zlot zorganizowany przez GRH dla GRH w miejscu tylko im wiadomym, otoczonym drutem kolczastym pod napięciem i cholera wie czym jeszcze.Tylko po kiego i dla kogo wtedy ruch GRH będzie potrzebny? Dla samych rekonstruktorów?Ktoś napisał że Darłowo to jarmark", inny że śmietnisko".Panowie, czyżby Wam stragany wystawcy w okopach rozkładali? A może mniej militarni włażą Wam w obozowisko i flaszki wszędzie rozrzucają?Dwa ostatnie zloty niestety zmuszony byłem opuścić. Czy od tamtej pory aż tyle się zmieniło?Pozdrawiam.Bardziej Militarny od niejednego z Was - Foster73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Foster , chyba 99% rekonstruktorów robi to dla siebie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Darłowo to zlot pojazdów militarnych, a nie zlot GRH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megakura Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 Jak dla mnie żaden szanujący rekonstruktor nie powinien się tam pojawić" - dosc rewolucyjna tezaciekaw jestem co na to pomerania" , festung breclau" i wielu innych czlonkow roznych GRH ktorych mialem okazje w darlowie poznac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.