nww Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 jarmark bo ze zlotem to ma coraz mniej wspólnego jest w dniach 26 czerwca 2 lipca
mr2z Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 Taaa jak co roku wszyscy psioczą że wiocha, a potem każdy tam się pojawia :)
Cavalry Ranger Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 Nie każdy. Ja powiedziałem sobie w 2002 roku że na to śmietnisko więcej nie pojadę i nie pojechałem. Jak większość moich znajomych...
megakura Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 ja dla odmiany bede na 100%. jak wiekszosc moich znajomych :)
Horst Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 Jak dla mnie żaden szanujący rekonstruktor nie powinien się tam pojawić.
marek123 Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 tak zgadzam sie to co tam sie dzieje to sodoma i gomora ruchu GRH :/
Foster73 Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 Czasem odnoszę wrażenie, że szczytem marzeń dla co poniektórych reenactorsów byłby zlot zorganizowany przez GRH dla GRH w miejscu tylko im wiadomym, otoczonym drutem kolczastym pod napięciem i cholera wie czym jeszcze.Tylko po kiego i dla kogo wtedy ruch GRH będzie potrzebny? Dla samych rekonstruktorów?Ktoś napisał że Darłowo to jarmark", inny że śmietnisko".Panowie, czyżby Wam stragany wystawcy w okopach rozkładali? A może mniej militarni włażą Wam w obozowisko i flaszki wszędzie rozrzucają?Dwa ostatnie zloty niestety zmuszony byłem opuścić. Czy od tamtej pory aż tyle się zmieniło?Pozdrawiam.Bardziej Militarny od niejednego z Was - Foster73
past Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 Foster , chyba 99% rekonstruktorów robi to dla siebie :-)
Horst Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 Darłowo to zlot pojazdów militarnych, a nie zlot GRH.
megakura Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 Jak dla mnie żaden szanujący rekonstruktor nie powinien się tam pojawić" - dosc rewolucyjna tezaciekaw jestem co na to pomerania" , festung breclau" i wielu innych czlonkow roznych GRH ktorych mialem okazje w darlowie poznac.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.