Bocian Napisano 2 Maj 2006 Autor Napisano 2 Maj 2006 Pilnie poszukiwany moderator tego działu. Najlepiej z betonową psychiką, dobrym rozeznaniem aktualnej sytuacji politycznej wszystkich krajów świata, apolityczny, pacyfista, ustabilizowany finansowo, nie sfrustrowany, posiadający sporą ilość wolnego czasu.Dobra teraz realne wymagania - poszukiwana osoba na poziomie umiejąca trzymać nerwy na wodzy. Dział ciekawy aczkolwiek zapalny.
Bocian Napisano 18 Maj 2006 Autor Napisano 18 Maj 2006 Ponawiam ogłoszenie. Poszukiwany moderator do tego działu.
ookami Napisano 29 Maj 2006 Napisano 29 Maj 2006 Jesteś bardzo eufemistyczny Bocian!;) Toż to pole minowe jak się troche poczyta! Chyba nie nadaje się na sapera ale pomyślę! Pozdro.
kubas Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 Ja też mógł bym spróbować. Spokojny to ja jestem i bezstronny:)
kutno Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 ja jestem w miarę często na forum ...i też mógłbym spróbowac ...
kutno Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 a jeszcze do tego ..rególarnie czytuję Raport i Rzeczpospolitą (ZE ZROZUMIENIEM !! ) ;] PZDR
Bocian Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Napisano 6 Czerwiec 2006 moderator został już wybrany, dziękuję bardzo wszystkim chętnym
woytas Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 no taaaa teraz sie musicie zaczac pilnowac bede ciol ujujuju
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.