ubenfurer Napisano 1 Maj 2006 Autor Napisano 1 Maj 2006 Witam.Szwagra rodzinka na spotkaniu się pochwaliła ale za żadne skarby nie chce mi tej pamiątki do mego małego muzeum użyczyć.Jak ich podejść aby to mieć jakieś pomysły??:)
ubenfurer Napisano 8 Maj 2006 Autor Napisano 8 Maj 2006 No super tylko szkoda że nie da się tego zdobyć.
ubenfurer Napisano 2 Maj 2006 Autor Napisano 2 Maj 2006 O kurka wodna to faktycznie z moich rodzinnych stron.Dzięki i pozdrawiam
ded Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 учебный отряд9-я пограничная Ломжинская бригадаuchebnyi otryad9-ya pogranichnaya Lomzhinskaya brigada
ubenfurer Napisano 1 Maj 2006 Autor Napisano 1 Maj 2006 Witam.Szwagra rodzinka na spotkaniu się pochwaliła ale za żadne skarby nie chce mi tej pamiątki do mego małego muzeum użyczyć.Jak ich podejść aby to mieć jakieś pomysły??:)
ubenfurer Napisano 1 Maj 2006 Autor Napisano 1 Maj 2006 Również tego samego właściciela .Wiąże się z tą przepustką pewna historyjka :)
ubenfurer Napisano 1 Maj 2006 Autor Napisano 1 Maj 2006 No i na ich polu znaleziony nieśmiertelnik .Czy to ruski??pozdrawiam
Pytanie
ubenfurer
Witam.
Szwagra rodzinka na spotkaniu się pochwaliła ale za żadne skarby nie chce mi tej pamiątki do mego małego muzeum użyczyć.
Jak ich podejść aby to mieć jakieś pomysły??:)
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.