adi72 Napisano 30 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2006 Witam. Chciałbym Szanownym Kolegom dyskretnie zaznaczyć emat" dla którego na jakiś bilżej nie określony czas bedę musiał zawiesić Smętka" na kołku.Czyli... Na imię ma Ania , Urodziła się tydzień temu i jakby nie patrzeć dla mnie jest SKARBEM ROKU ! ! !Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 moje najszczersze gratulacje :)))))))))))))))))))))))mi ojciec wróży taki skarb za jakieś 6-7 lat ..ja daje sobie 10 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 GRATULACJE ! mój skarb ma już 18 miesięcy i można się domyślać jakie będzie jego hobby w przyszłośći:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aguś Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 WitamGRATULUJE!Super skarb.A co do bobaska to śliczny.Pozdrawiam Aguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrk1 Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 GRATULACJE - życzę aby sie dobrze chowała i była zdrowa. Uważam, że to najważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1939 Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 Nono Adi moje gratulacje.Sory że dopiero tera składam życzenia.Zycze dużo pociechy i radosci;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 Gratulacje. Mój skarb o tym samym imieniu ma lat prawie 8. Nie wiem tylko czy to imie mają jakieś grzeczne dziewczynki, moja Ania to straszne wybij okno.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 6 Maj 2006 Autor Share Napisano 6 Maj 2006 Witam. Cyrograf15 moja starsza Córka też ma 8 lat...I Od małego do kompa i do karabinu" :)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 No i tak to rozumiem, nowe kadry rosną. Tylko becikowe odłużcie na zakup wykrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.