Skocz do zawartości
  • 0

PROSZĘ O ROZPOZNANIE.

waldekhel

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Widzisz, ty masz to w łapach, i możesz kombinować, do czego to służyło. Natomiast zdjęcia często mylą. Jeśli ktoś inny miał takie coś w łapach, lub widział na podobnych zdjęciach, to pewnie ci pomoże.
Pozdrawiam
Napisano
Witam
jest to zsypnia czcionki do linotypu , czyli inaczej pewien rodzaj podajnika do maszyny poligraficznej drukarskiej .

pzdr tiaret
Napisano
Witam.Mógłbyś mi powiedzieć więcej coś na ten temat gdzie to się uzywalo i w jaki sposób może jakies materiały.Coś co by mnie upewnilo że to jest to o czym piszesz.A ja pwiem z czm to bylo znalezione ,a moze to był czysty przypadek że mnie to irytuje i przez długi okres czasu nikt nic sensownego nie potrafił na ten temat powiedzieć.Dziękuje bardzo.
Napisano
Ja tez zauważylem że na zadnym forum nie ma jednoznacznej odpowiedzi i nie wiem co jest grane ?.Ale odwiedza to forum duzo niby fachowcow?.A jak sobie nie pomozesz sam to nie pomoze prawie nikt chociaż są wyjątki.Mnie też się wydaje ze to jest cos do szyfrowania ale z czym to wsółpracowało spóbuję to uruchomić ale to jest bardzo precyzyjna robótka.Może jednak sie ktoś odezwie nie musi byc na forum moze byc do mnie na m-eila .Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie