majros Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Napisano 27 Kwiecień 2006 Witam. Zastanawiam się nad kupnem tesoro vaquero i chciałbym poznać opinie kolegów z pracy w trenie.Interesują mnie monety i inne kolorki. Proszę napisać jak działa dyskryminacja czy np. przy ustawieniu dyskryminacji potocznie mówiąc na monety" nie łapie gwozdzi, czy dostrojenie do gruntu to skomplikowana sprawa. Wiem że nikt nie chodzi z miarką na wykopki, ale jak możecie to napiszcie coś o zasiegach w glebie na monetki.Za wszystkie opinie dziekuje.Pozdrawiam.
VanWorden Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 Witam!Możnaby by wiele napisać, ale ponieważ jestem leniwy, zapraszam Cię na http://www.xlt.fora.pl/ gdzie w dziale Testy" znajdziesz odpowiedzi na wszystkie (?) pytania odnośnie tego sprzętu:)PozdrawiamVW
VanWorden Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 P.S. Przepraszam, pomyliłem działy.. Chodzi oczywiście o dział Od Bounty Huntera po XP" a nie Testy":)PozdrawiamVan Worden
Martin Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 Raczej w dziale Od Bounty Huntera po XP" ;) .
Martin Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 :) No tośmy się zdublowali , swoją drogą gratulacje dla SiD'a , naprawdę kawałek dobrej roboty.pzdr.
majros Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Napisano 27 Kwiecień 2006 Dzieki panowie znalazłem. Kolega SID trochę się napracował. Podoba mi się sposób w jaki opisał sprzęt:konkretnie, jasno i na temat.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.