rauszdelikt Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Napisano 25 Kwiecień 2006 Witam wszystkich. Nie wiem czy to juz bylo ale prowadzony stresem postanowilem zadac pytanie. Jak to jest z tymi testami piszczalek w powietrzu. Najbardziej prosze o pomoc i odpowiedzi uzytkownikow Rutusow ULTRA 2. Mianowicie zauwazylem, ze w powietrzu osiagi spadaja o jakies 20%. Jakby nie bylo jest to duzo. Helm sygnalizuje na jakis 60-80cm. Chodzi mi tutaj o wszystkie 3 tryby w jakich pracuje ultra. Do tego nie moge cos sobie poradzic ze statykiem z dyskryminacja. UStawiam sens. na 3/4 a dyskryminacje na 5 krestke. Tak samo, osiagi w powietrzu nie najlepsze a do tego tak samo reaguje na helm jak i oznaczenia z pagonow czy tez luske. Mozecie mi cos poradzic, jakos wspomoc na duchu??:) Pozdrawiam, Rausz
rauszdelikt Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Napisano 25 Kwiecień 2006 hm, nie wiem czy mam sie cieszyc czy plakac. Ale czy to tez oznacza ze zasieg w gruncie tez jest rzeczywiscie mniejszy niz mowi producent? Jak to jest z ta dyskryminacja w trybie statycznym, dlaczego nie odrzuca drobnicy?? Juz sam nie wiem co o tym myslec, moze podajcie na jakim ustawieniu chodzicie w tym trybie gdy szukacie militarki.Jeszcze raz pozdrawiam
nikt Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 Witam! Rauszdelikt proszę o kontakt bo maila nie widać :). Może po prostu wykrywacz powinien trafić do mnie? pozdrawiam . RUTUS
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.