Boruta Napisano 24 Kwiecień 2006 Autor Napisano 24 Kwiecień 2006 No, cóż, to zdjęcie mało być na końcu - felga.
Boruta Napisano 24 Kwiecień 2006 Autor Napisano 24 Kwiecień 2006 No i z przodu, może ktoś rozpozna co to za model i z jakich lat?
Boruta Napisano 24 Kwiecień 2006 Autor Napisano 24 Kwiecień 2006 No i widok z tyłu, kiedyś wykopałem ją w przydomowym ogródku i jakieś inne blachy. Ogródek wyglądał na obiecujący, lecz nic ciekawszego nie wyszło z wykrywką.Pozdrawiam i życzę udanego dnia.
blezor Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 Moze to ta jedna z wielu ciezarowek co nimi hitlerowcy wozili i ukrywali skrzynie z tajemniczym ladunkiem?:)a tak na powaznie fajna zabawka,ale wiek tego,nie mam pojecia.
pedro Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 fajna chyba miałem taką za łepka (tylko moja była made in cccp)i miała osadzona katiusze pozdro
Boruta Napisano 24 Kwiecień 2006 Autor Napisano 24 Kwiecień 2006 Dzięki, nie pamiętam, co ona miała, chyba byłem za mały, a ten post, to taki w sumie żarcik. Felga jest polska, fota słabo wyszła. Więc ciężarówka też.Pozdrawiam
Pytanie
Boruta
No, cóż, to zdjęcie mało być na końcu - felga.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.