grove3 Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2006 WitamZnalazłem taki schron .Szerokość ok 2,5 m. Z boku jest tunelik jak przypuszczam wejście .Chodzi o to że nie wiem jak jest długi .Może gdzieś w waszym rejonie jest coś takiego .Jeżeli tak to proszę o podanie długości tego tunelu celem odkrycia wejścia .To co widać na fotce to prawdopodobnie miejsce zawalenia .Można odkryć tylko taką wąską szparę gdyż dalej jest beton . Nakopałem już kilka dziur i cały czas trafiam na sufit z tego schronu .Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grove3 Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Widok w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 tunel nie powinien byc dlugi:), ale troche niedobrze ze jest zalany:/, jak masz mozliwosc to proponowalbym Ci odpompowac wode i sprawdzic srodek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sexo Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 grove, nic prostszego, dlugi szpikulec i jedziesz, idziesz w ta strone gdzie wyczuwasz beton, jesli sie skonczy, kopiesz :)jak cosik fajnego wykopiesz do zarzuc na forum.tez mam w ten sposob miejscowe do sprawdzenia, niby okop dla jakiegos panzera albo wozu, ale piszczala pokazuje zbrojenie na przedpiersiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 powodzenia fajny temat-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grove3 Napisano 24 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2006 WitamWłaśnie mam zamiar ze szpikulcem ,ale z lenistwa zapytałem o wymiar bo może akurat gdzieś jest taki nie zasypany .Wstępnie wrzuciłem do środka neodyma i nic się nie klei , ale może coś będzie , na co raczej nie liczę .Ale nie chodzi o to żeby coś było tylko o przygodę .Wypompowywał nie bedę na pewno bo za dużo tej wody i szkoda czasu , który można przeznaczyć na szukanie . Ale wejście warto odsłonić i spróbować w OP1 wejść i pogrzebać .Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Jezeli wejdziesz w OP 1 to polecam poszukać magnesem neodymowympzdr Jack61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Magnesiki to specjalnosc grova ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 cicha sugestia, najpierw grabie. Nie wiadomo co w wejściu na dnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigi Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 Wejscie tylko i wylacznie w kombinezonie OP1(polecam allegro), szukanie magnesem mozna sobie odpuscic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.