Skocz do zawartości

ostrzezenie

pupil

Rekomendowane odpowiedzi

chcialbym ostrzec wszystkich eksploratorow i poszukiwaczy skarbow ze uprawiane przez was hobby moze doprowadzic tak jak i mnie do uzyskania uniewaznienia slubu koscielnego.zainteresowanym mge przeslac cytaty z orzeczenia sadu biskupiego..:) cyt zony-powod wyjezdzal nie wiadomo gdzie z kumplami gdyz twierdzil ze jest poszukiwaczem skarbow...

Hmmm... To chyba precedens w naszym gronie, że przyczyną rozpadu małżeństwa jest wykrywka.
Trzymaj się stary. Na pocieszenie dodam, iż Twoja wykrywka nigdy Cię nie opuści, chyba że sam się jej pozbędziesz a co najważniejsze nie będzie Ci ględzić nad uchem ;-)

Stary trzymaj sie. W perpspektywie zobaczysz że bedzie ci lepiej. Wykrywka ma zawsze przewage: nie zdradzi cie, jest cicha, nie gada głupot, wierna do końca a i ile przyjemności, swieże powietrze itp. pozatym ile bedziesz mial teraz czasu..ocean. swoja droga ciekawe czy do wędkarzy też baby mają wąty. Przecież oni spedzają czasem całe weekendy i tygodnie poza chałupą wraz z nocami. Ciekawe jaka u nich statystyka rozwodów.

Fakt, nie jest lekko...,oprócz wykrywki na ryby też jeżdżę, więc rozumiem temat babskich zrzędzeń aż za dobrze...Dzisiaj też słuchałem tego całego litania...Niby wie / rozumie / akceptuje, a po tygodniu w weekend zanik pamięci i tak naokrągło....
Nie mam pojęcia jak długo jeszcze, więc jak mozna ten skan to porosze o niego ( kowal_7@op.pl )
Z góry dzięki!

Witam
A najlepiej znależć sobie kobiete (jak moja skromna osoba) która kopie.My mamy przes... od moich i Jej rodziców.Ale to da się wytrzymać.
pupil:
Szczere wyrazy współczucia ale zobaczysz...czas goi rany.

P.S.Kiedyś miałem dziewczyne która robiła mi wymówki że wszystkie wolne chwile spędzam w lesie więc...zgadnijcie co?
Pozdrawiam
Zwierz

moja kobieta miała problem ,że wychodziłem na całe dnie.do tego momętu jak kupiłem jej wykrywke.problem się sam rozwiązał.ale nie ma nic za darmo.trzeba ją nauczyć wykrywki( dobry sprzęt, bo sie zniechęci i problem wróci) ,aby od czasu do czasu coś znalazła ciekawego to sie opłaca.

ps.teraz jesteśmy w Irlandi i sama powiedzieła, że jak pojedziemy w maju do polski na urlop to przywieziemy wykrywki.
oby wam sie udało.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie