Skocz do zawartości

Radzieckie stanwisko ckm ?

huk 100

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
huk, i tak sie sama oslona walala? bez rurki?

i w sumie na bociana chyba trzeba nacisnac, co by z wielkoscia zdjec ponegocjowac :)
Napisano
Radzieckie śmieci:)a pod nimi pusta beczką po wędzeniu:)nigdy nie zapomne takich beczek z głęnokości ponad 1m.:)
porażka totalna czego nikomy nieżycze
Napisano
hm, ubenfuhrer, powiedz cos wiecej o tych beczkach. Mi ostatnio trafilo sie wiadko a wokol pelno resztek jakiegos ogniska. Moze rzeczywiscie chlopaki cos tam wedzily. To wszytko w rejonie stacjonowania 2 AWP przed operacja berlinska. Zastanawiam sie czy czesac ta lake, bo jest to wlasnosc jakiegos chlopa, tuz obok ma chalupe. A ja powidel nie lubie, po nich ma sie dziury w plecach:D

Pozdrawiam, Rausz
Napisano
ja tam lubie ten sport. Jak mam sygnal to zawsze kopie, a moze to jakas odznaka itp??:) Ostatnio trafilem pozostalosci po pagonach niemieckiego feldwebel'a i cyferki oznaczajace pulk (chyba) z ktorego pochodzil. Generalnie fajne trafienie. A to moje pole gdzie znalazlem to wiadro obfituje jeszce w kulki po pepeszkach. Moze chlopaki sobie ognicho urzadzily, cos podjadly, popily a potem sruuuuu z pps w niebo

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie