Skocz do zawartości

Opłaca się?

POliSH

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Opłaca się wymienić Garrett'a GTAx 400 na Rutusa ULTRE 2 ?

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 16:44 20-04-2006
Napisano
Witam

Może nie wszyscy mieli okazje użytkować oba modele. Ja przez chwilę miałem Rutusa w reku i jakoś nie przypadł mi do gustu. Nie bardzo mogłem sie połapać co do mnie mówi; jest to kwestja przyzwyczajenia i osłuchania. Ergonomia też taka sobie, jak dla mnie nie wygodny co nie zmienia faktu, że na drobnice jest czuły i ma wielu zadowonych uzytkowników.
Napisano
Tak, słyszałem, że rutus ultra jest dobry praktycznie wsztscy znajomi moi i rodzina maja rutusy,i ja takrze chciałbym zmienić tego Garretta Gtax 400 na ultre bo garrett ma za słabe zasiegie na tereny w które chodzę,
a zreszta w ogłoszeniach na odkrywcy athanatos wszystko napisał

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 16:43 20-04-2006
Napisano
W tym dziale nic nie sprzedajemy , kupujemy ani nawet nie zamieniamy ;).

A w ogóle to jaki masz problem , mówisz , że Twoi znajomi a nawet rodzina posiada Rutusy , więc nic prostrzego jak pożyczyć jednego , porównać ze swoim i wybrać wykrywacz, który będzie Ci bardziej odpowiadał.

pzdr.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 16:59 20-04-2006
Napisano
Uwielbiam , najgorzej jest rano , bo jak czegoś nie usunę lub nie wykasuję to mam nerwy przez cały dzień i lepiej nie wchodzić mi wtedy w drogę ;)

pzdr.
Napisano
A jak :)

W gwoli ścisłości , żeby wszystko było jasne i oczywiste.
Posty POLiSH`a zostały zmienione , bo ich treść nadawała się do działu Ogłoszenia" a nie Sprzęt poszukiwawczy" , w swoim poście popełniłem literówkę... i tyle :)

Pozdrawiam
Napisano
POLiSH wyraźnie zadał pytanie: Czy się opłaca? A nie, że zamieni sprzęt. Szuka rady, a ten dział przeznaczony jest właśnie do tego. No Martin,ale skoro rano gniecie Ciebie w okolicach skroni i musisz coś z sobą zrobić to możesz teraz pogrzebać przy moim poście.
Pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie