C.S.F.C. Napisano 18 Kwiecień 2006 Autor Napisano 18 Kwiecień 2006 Znalazłem taki oto guzik, zapewne od munduru, nie wiem jednak jakiego? Z tego co próbowałem się zorientować wynikałoby, że to guzik należący do Pruskiego marynarza? czy napewno? prosze o odpowiedz. z góry dzięki.
C.S.F.C. Napisano 18 Kwiecień 2006 Autor Napisano 18 Kwiecień 2006 Dzięki, niestety nie znalazłem ...może to jakiś unikat:P
kopijnik2 Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 odnoszę wrażenie, że liternictwo nie jest z alfabetu łacińskiego tylko ze stylizowanej cyrylicyczyli byłyby to bałkany i z flotą lewy znak to l" , prawy trudny do interpretacji
grba Napisano 22 Kwiecień 2006 Napisano 22 Kwiecień 2006 П I to król Petar (Piotr) I Karađorđević król Serbii następnie Królewstwa Serbów, Chorwatów i Słoweńców.
C.S.F.C. Napisano 18 Kwiecień 2006 Autor Napisano 18 Kwiecień 2006 Znalazłem taki oto guzik, zapewne od munduru, nie wiem jednak jakiego? Z tego co próbowałem się zorientować wynikałoby, że to guzik należący do Pruskiego marynarza? czy napewno? prosze o odpowiedz. z góry dzięki.
Pytanie
C.S.F.C.
Znalazłem taki oto guzik, zapewne od munduru, nie wiem jednak jakiego? Z tego co próbowałem się zorientować wynikałoby, że to guzik należący do Pruskiego marynarza? czy napewno? prosze o odpowiedz. z góry dzięki.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.