Skocz do zawartości

w święta

Romo

Rekomendowane odpowiedzi

Cze Wszystkim po świętach :-)

Czy Wy też nie mogliście w święta w domu usiedzieć i pognaliście gdzieś w teren ze sprzętem ? ja szczerze powiem nie mogłem się opanować i odwiedziłem pobliski las , tak tylko żeby połazić i popiszczeć"
......A śmiałem sie kiedyś z wędkarzy jak można każda wolną chwile spędzać na rybach :-)

Wiem coś o tym, bo od dziecka wędkuję. Moja rodzina zawsze się dziwiła, że jak mogę każdą wolną chwilę spędzać nad wodą!? Co do mojego nowego hobby, to mówią, że chyba na starość już mi całkowićie odbiło! Kto to słyszał by w wielkanoc biegać z wykrywaczem i łopatą, ale ja wiem swoje:) A na potwierdzenie słuszności moich racji wczorajsza śliczna klamerka. Prawie dziewięćdziesiąt lat czekała w ziemi na mnie:)

Maxim, wykrywkę i wędki, to ja wożę całym rokiem w bagażniku, bo jak mówi stara mądrość ludowa:...nie znamy dnia ani godziny...
Tych ryb to ja Ci troszeczkę zazdroszczę. U nas na Mazurach, to jeszcze na niektórych zbiornikach lód się trzyma:(.
Na pewno fajnie jest łowić na rzece, a na dodatek na takiej pięknej jak Bug. Na rzekach jest dużo więcej gatunków ryb.
Życzę taaaakiej ryby...:)

Mnie rodzina wyklęła, bo odbębniałem" świąteczną celebrę, by każdą wolną" chwilę spędzić w lesie. Przeczesałem stare miejsca i jak zwykle cos się trafiło; kolejna blacha zaopatrzenia, posrebrzany kieliszek Konversationhaus Norderney", bagnecik, oraz wiele innych ciekawostek. Zdjątka zamieszczę jak tylko brat przywiezie cyfrówkę.
pozdrawiam

maxim026 to masz fajnie z tym Bugiem ja też wędkuję w Bugu tylko że w okolicy Wyszkowa. Tu jak narazie ciężko dostać się do koryta rzeki i na chwilę obecną nioci z wędkowania, pozostało kopanie, byłem dzsiaj i tylko parę łusek i kilka naboi do lugera, pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie