SIRPRZEMAS Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Napisano 16 Kwiecień 2006 Witam Zrezygnowałem juz z ace 250 teraz ostatni sprawdzian i we wtorek zawitam w warszawie w Vikingu, potrzebna wykrywka na drobnice. Czy mozecie rozwiac moje wątpliwości. Rutus Ultra2 czy BH lone star - jestem juz prawie zdecydowany na BH Z góry dziękujęPrzemas
Martin Napisano 17 Kwiecień 2006 Napisano 17 Kwiecień 2006 Propozycja całkiem dobra :), tylko cena trochę nie ta.pzdr.
sloneczny Napisano 17 Kwiecień 2006 Napisano 17 Kwiecień 2006 Tak, wiem ale liczę na to że znów zmieni zdanie. Może założy nowy wątek ??
SIRPRZEMAS Napisano 17 Kwiecień 2006 Autor Napisano 17 Kwiecień 2006 Posłuchaj słoneczko,Nie huhu nie znam sie na sprzecie, od czytania postów w archiwum łeb już mnie boli, wydaje mi sie iz w cenie do 900 zlotych mam do wyboru tylko te dwie wykrywki no i moze ace 250 ktora jednak juz odrzucilem. Jak sie na czyms nie znam to sprawa normalna jest ze staram sie dowiedziec w danym temacie jak najwiecej, zwlaszcza ze w tym tygodniu wykladam juz kaske i nie chce pozniej zalowac.
sloneczny Napisano 17 Kwiecień 2006 Napisano 17 Kwiecień 2006 Czy nie myślałeś na sprzętem używanym? Do 1.000zł jest spory wybór. Np. na Allegro trafiają się OKAZJE. Znam nawet kilka konkretnych przykładów.
SIRPRZEMAS Napisano 17 Kwiecień 2006 Autor Napisano 17 Kwiecień 2006 Poczytałem, posprawdzałem i jestem juz zdecydowany na BH lone star, na perwno kupie nowy sprzet, glownie ze wzgledu na 2 letnia gwarancje. Musze szybko decydowac sie na wykrywke póki żona sie nie rozmyśli haha.
wiciu_r Napisano 17 Kwiecień 2006 Napisano 17 Kwiecień 2006 Cześć!Miałem BH Lone Stara 2 lata, teraz mam używanego Fishera 1225 kupionego za 920zł. W porównaniu: BHLS ma zasięg mniejszy o dobrych kilka cm, baterie zużywają się 3 krotnie szybciej niż w Fisherku, jeśli przejdziesz na akumulatorki zasięg trochę spada bo napięcie jest niższe; BHLS nie daje marginesu własnej interpretacji sygnału, albo coś jest albo nie, w Fisherku porównując dźwięk namiaru z sygnałem z pinpointu można się trochę dowiedzieć o potencjalnym fancie i zdecydować czy kopać czy nie; Fisherkiem wykopiesz więcej żelaza bo czasem trudniej zinterpretować sygnał. Konstrukcja Fisherka jest przynajmniej o klasę wyżej; brak kabli do podłączania baterii, kabel sondy jest trwały. Teraz czasami chodzę po terenach które kiedys przeszukałem BHLS i Garretami ACE 150 - 250 i znowu wyciągam monetki.Konkluzja końcowa jest taka że jeśli będziesz chodził po popularnych" terenach to kup coś lepszego używanego. Plusem zarówno BHLS jak i Fisherka jest cicha praca, nie wyje ciągle tak jak Whitesy więc nie trzeba się męczyć w słuchawkach. Ponadto jak coś się skaszani to i szanowny Proscan naprawi Fisherka bez większego kręcenia nosem.Pooooooozdrawiam
sloneczny Napisano 17 Kwiecień 2006 Napisano 17 Kwiecień 2006 Czy masz kogoś żeby przeszedł sie po Twoim poletku z Tesoro?? Ciekawy jestem czy wyłuskałby coś jeszcze. Swoją drogą mam znajomego który od jakiegoś czasu chodzi po jednym poletku i zawsze jakieś nowe monetki mu wychodzą, dodam że chodzi cały czas z jedny wykrywaczem.
wiciu_r Napisano 17 Kwiecień 2006 Napisano 17 Kwiecień 2006 Poletko zwiedził również rok temu MXT, XLT oraz Tejon. Ultra II chyba tam nie zagościła więc nie znam skuteczności ale przyznaję że jako 2 wykrywacz dla rodzinki zakupię Solariska.
suchy999 Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 Witam!Wczoraj własnie zamowiłem Rutusa Ultre2 jak myslicie moi drodzy dobry wybór, oczywiscie kontynuje post i niechcem aby było to porównywane z BH Lone Star.Pozdrawiam
SIRPRZEMAS Napisano 24 Kwiecień 2006 Autor Napisano 24 Kwiecień 2006 kupilem juz BH lone star na razie nie moge za wiele powiedziec, jak sie nie naucze odczytywac sygnałow to sie zakopie na smierc. Puszki wyciaga chyba z 70 cm...psia krew... haha na razie jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.