VASILI Napisano 12 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2006 witam wszystkich od dawna obserwuję dział militarie na allegro. i jestem ciekawy jakie macie linki na allegro... pozdro.. p.s jeśli ktoś myśli ze chce to wykorzystac, kogoś ośmieszyć to się mylicie.Poprostu jestem ciekawy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hydro Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 A o jakie linki chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 Chyba kto jaką linkę na Allegro kupił.....Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anielskooki Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 A może chodzi o nicki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 E tam jakby chodziło o Nicki to by napisał.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 Nie zawsze dobrze być ciekawym VASILI...Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 13 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2006 zostawie te wasze wypowiedzi bez komentarza..wole nie dostać bana za bluzganie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 13 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2006 p.s jesli można to prosiłbym admina o skasowanie tego wątku.. bo tu się nie da załorzyć normalnego wątku zeby się z kogoś nie nabijali.do admina: z góry wielkie dzięki pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 Vasili, ale wytłumacz dokładnie o co Tobie chodzi z tymi linkami, bo ja też ni w ząb nie kumam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 moze chodzilo VASILIEMU o to zeby ktos podal swojego linka z Allegro co sprzedje z militarii:) ale najlepiej bedzie jak Vasili sam napisze o co chodzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 13 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2006 sory za pomyłke...... nie chodzi o linki tylko nicki.... a z tymi nikami to chodziło mi o to co juz napisał suchy.. moze troche nie jasno napisałem ale... głownie to chodzi mi o wasze nicki na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 mój dość łatwo rozszyfrować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 Mojego nawet nie trzeba rozszyfrowywać, bo w internecie zawsze mam ten sam. Tyle że ja nic nie sprzedaje na Alledrogo.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 E nie, czasem jest: Alletanio.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 juz cie tu kiedyś ostrzegałem-ale widze ze jakoś sie uchowałeś -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 Ależ wpaniały pomysł:) moj aktualny nick na wykopki: Evangelion23 Zapraszam heh. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.