Skocz do zawartości
  • 0

Podwozie gąsienicowe

Chemik

Pytanie

Napisano

Proszę o identyfikację, nie mogę jakoś znaleźć od czego to jest, radzieckie to chyba będzie, od czego i za ile to można teraz kupić, czy wojsko to może mieć w sprzedaży?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Zawąskie gąsienice jak na ATS. A pozatym ATS nie ma tych ząbków na obrzeżach gąsienicy. Zrób zdjęcie z przodu koła napędowego i gąsienicy.
Pozdrawiam
Napisano
RSO? Nie. Podwozie inne. Tu mamy 5 kółek i innego typu niż w RSO. Jedynie napędowe się zgadza. To coś podobnego do RSO. Tylko co??
Pozdr. wars98
Napisano
mogę dodać jeszcze tyle: długość całości kadłuba około 5 metrów, wysokość koła jezdnego mierzona z gumami 70 cm
Napisano

a czy to nie bedzie pierwsza wersja ats, 5 kółek, podobna kabina, może jakas modyfikacja tej wersji ze zdjecia, ma ktos moze lepsze zdjecia I wersji ats?

Napisano
załóżmy że moge to mieć, tylko co to jest dokładnie i ile można dac za to, myślałem że wojsko to może miec w demobilu ale chyba to za stare cos na oko jest aby jeszcze było w woju,no i czy to polskie, ruskie,???
a moze to jakis ciagnik nie wojskowy tylko cywilna odmiana?
Napisano

tylko co do tej wersji I ats, to to coś z tych moich zdjęć jest jakby pomniejszeniem ats I i wzór kółek nie pasuje, ma ktos moze wymiary ats I, czy były robione w polsce?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie