Seb Blatter Napisano 11 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2006 Wiem, że to może dziwny pomysł na wątek (i niewiem, może był), ale było wiele o wiele głupszych. Jednakże jak uznacie to za bezsensowne proszę o jego zablokowanie/usunięcie.Przechodząc do tematu, jak w tytule, wpisujcie osoby z tego forum, które najbardziej lubicie, szanujecie, cenicie za wiedzę, poczucie humoru bądź coś innego, może Was zainspirowali itd. Ja jestem absolutnym amatorem tego forum, nie wszystkich znam, ale sporo osobistości wywarło na mnie ogromne wrażenie. Wartało by wymienić chociażby Bodzia000000, Bjara (ale to po znajomości :), Zeliga i wielu innych (jednak wymieniać ich nie będę bo jest ich wielu" :)Pozdrawiam wszystkich, którzy nadają sens temu forum.P.S. Trochę to cukierkowo wyszło, ale cóż :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Blatter Napisano 11 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2006 W żadnym wypadku nie ma to żaden ranking czy plebiscyt bądź cokolwiek w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Blatter Napisano 11 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2006 W żadnym nie ma to BYĆ żaden...Sorki za błąd.Mile widziane też krótkie uzasadnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 już jesthttp://odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=285343ale to zawsze miłe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Blatter Napisano 11 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2006 Faktycznie :)Przepraszam za nieuwagę.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 ja tu typuję pika :D strazaka :D którego coś ostatnio nie ma.. (chyba dostał bana) ale kopijnik i bjar mają naprawdę ogromna wiedzę podziwiam z całego serca pozdro dla was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 Dajcie mi juz spokoj ,nie szargajcie moim nickiem , mam to w tyle czy ktos mnie szanuje czy nie ( nie bierz tego do siebie Vasili )Co mnie drazni to pisze prosto z mostu ,czesc moderatorów mam po swojej stronie :) Więc jestem niezatapialny !Prosze nie porownywac mnie do Strazakwaffe ,to dla mnie policzek ...pik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 eee tam , wszystko przy odrobinie wysiłku da się zatopić ;)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 pik78u-czyżby zazdrość ?????-czy to ten nieudany pierwszy pojedynek -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 ooooo sory piku.......... ja poprostu wpisałem cie bo śledze juz od pewnego czasu forum i zerknołem tez na twoje cyferki :D dlatego :D sory za to porównanie do strazaka......pozdro... bez urazy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 VASILI zadziwiasz mnie-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 Vasili ,nie patrz na moj licznik ,ja jestem tutaj od :2004-06-14 19:22:00 !Ten pan ,z ktorym masz czelnosc mnie porownać ,od stycznia 2006 ...Czy starasz sie mnie do jakiejs pyskowy wciagnąć ?pzdr t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 buehehehe....widzę że nowi na forum wybierają spośród siebie najepszych ....ja pierdzielę ...ale się was tutaj kapituła zebrała...pzdr PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 oj piku piku co mam jeszcze uczynic abyś zmiękł-życie jest takie podłe-oj żachnełem sie-pozdro dla pika i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 sory uciekło mi -oczywiście dla-kopijnik2 -spoko juz mi nie zależy na pewnych tematach swoje 5 min miałem-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 5, nie 5.Nie wtym rzecz.Trzeba nie jedną taczkę złomu przydygować.Nie jedną fajkę pokoju z Wodzem wypalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 PATRON znowu wazelinka -nie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 huk 100 ...a o co ci z tą wazelinką chodzi ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 Spod dekla zawleczke wyciągnął :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 piku nie denerwuj się tak!! ja cie nie chce wciągać w żadne sprzeczki!! Mówie ci już drugi raz SORY JAK CIę TO URAZIłOPOZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 27 Czerwiec 2009 Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Przeglądam stare posty i nigdy nie spodziewałbym się takiego jak ten z przed lat!!! Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 27 Czerwiec 2009 Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Seb Blatter chciał dobrze a tu znowu pyskówka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hOOpOe Napisano 27 Czerwiec 2009 Share Napisano 27 Czerwiec 2009 VASILI wrócił?! Kurde wystarczyło trochę nie logować się i tu takie niespodzianki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 27 Czerwiec 2009 Share Napisano 27 Czerwiec 2009 POLICJA bo sa 24 godziny na dobe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibol Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 and the winner is:Kategoria:) -Wyczerpujące odpowiedzi i ich piękny styl -Kopijnik2-......-Dawanie możliwości wykazania się innym w id -8total4.......-Nietrafne komentarze brak argumentów w dyskusji - -Grba....-Zupełny brak wiedzy na temat pieczątek - -Karpik...........-Zupełny brak wiedzy na temat klamerek - -Huk100............-Skromność, intelekt i wspaniałe moderowanie - -pomsee......-Kategoria open(wszechstronna)- Bagnetss, AndyPipkin........pspomsee również gorąco cię pozdrawiam, nie mogę tego zrobić na dołku więc przy okazji twojego tam wpisu czynię to tutaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.