OSKAR D. Napisano 10 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Wybraliśmy się ekipą na zwiedzanie" starego opuszczonego przez LWP fortu wcześniej był niemiecki ,jeszcz wcześniej polski a jeszcze jeszcz wcześniej również niemiecki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OSKAR D. Napisano 10 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Nastawiliśmy się raczej na inne fanty niż ten. Pierwsze 10 minut łażenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OSKAR D. Napisano 10 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Później było to - same ozrywkowe" fanty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OSKAR D. Napisano 10 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Zapalniki i denko od magazynka do Pepeszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OSKAR D. Napisano 10 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Wreszcie coś ciekawego - fragment pojemnika na lufę do MG i magazynek do MG. Był jeszcze jeden ale sprasowany więc został w ziemi dla potomnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OSKAR D. Napisano 10 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Jakaś dziwna studnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OSKAR D. Napisano 10 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Złodziejski zadołowany skarb- magazynki i wyciory do kałacha, kabura do pistoletu szkoda że pusta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OSKAR D. Napisano 10 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Sympatyczne zakończenie dnia - zamek do Mauzera. Oprócz tego trafiłem 3 różne saperki, sporo ammo i minę moździerzową - do dołu z tym ścierwem.Liczyłem na ciekawsze fanciory ale i tak cieszę się z zameczka mimo, że to złom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 to cos co nazywasz studnia, to kanal kopuly obserwacyjnej - widac jeszcze siedzonko.jak mniemam Toruń ? - przejdź sie na fort 4 York - to ujżysz w pelnej okazałości takie kopuły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OSKAR D. Napisano 11 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2006 Naprawdę? No nie wiedziałem...;-)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 Fajne fanty na zdjęciu 6-ym -farciaże a pozatym kamikadze z 1-go zdjęcia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 oskar - po twoim opisie jakas dziwna studnia..." wnioskowalem ze jednak nie wiedzialesna przyszlosc uzywaj emotikonek - skad mam wiedziec kiedy uzywaz sarkazmu, kiedy mowisz na serio a kiedy z przymrozeniem oka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlol Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 witam, no ładne wykopki, ja też czesze w okolicahc tych fortów ale w tym roku jak na razie bida z nędzą oprócz prawie 50 łusek i innych bzdetów nic ciekawego , no ale w zeszłym roku to ziemia tam obrodziła :) pozdrawiam studiujecie tam chłopaki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.