Czołem koledzy militaryści! dziś w lesie trafiłem no cos co przypomina części jakiegos pojazdu wojskowego.Na fotkach jest widoczna tabliczka znamionowa,guzik i fragment gasinicy (chyba ) Napis na górze tabliczki brzmi Westingho...hannover" reszte chyba widac ,jesli nie to prosze pisać Proszę o id guziczka Fragment gasienicy" wymiary ok 9cm\\7cm metal cięzki ,niekorodujacy - wyszło 11 sztuk ,w tym 1 stalowa.Napis na kazdej 58 T20 oprócz tego fragmenty jakiegoś zegara,puszka elektryczna,dużo odłamków,fragmentów pancerza itp,wszystko na obszarze ok 6m kwadratowych pozdrawiam
Pytanie
M.
Czołem koledzy militaryści!
dziś w lesie trafiłem no cos co przypomina części jakiegos pojazdu wojskowego.Na fotkach jest widoczna tabliczka znamionowa,guzik i fragment gasinicy (chyba )
Napis na górze tabliczki brzmi Westingho...hannover" reszte chyba widac ,jesli nie to prosze pisać
Proszę o id guziczka
Fragment gasienicy" wymiary ok 9cm\\7cm metal cięzki ,niekorodujacy - wyszło 11 sztuk ,w tym 1 stalowa.Napis na kazdej 58 T20
oprócz tego fragmenty jakiegoś zegara,puszka elektryczna,dużo odłamków,fragmentów pancerza itp,wszystko na obszarze ok 6m kwadratowych
pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.