Skocz do zawartości

Łódź - bunkier ul. Okólna

fafik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
od wieków bawiłem się w nim jako mały lojtek, a teraz nie pozostaje mi nic innego jak polecić innym do odwiedzenia.

a to marne bo marne, ale fotki
jeżeli będzie trudność z odnalezieniem miejsca chętnie później opublikuje mapkę

pozdrawiam
fafik
Napisano
Witam
Nie kojarze nazwy tej ulicy ... ale czy to nie jest ten bunkier co sie jedzie na zjazdową z łodzianki ??? Czy dobrze kojarze .. bo slyszalem ze tak jest jakis bunkier ... Pozdrawiam MIQ
Napisano
Dokładnie tam z łodzianki na zjazdową, jest jeszcze jakieś 50 m dalej dół po analogicznym bunkrze, tylko wcześniej skutecznie wysadzonym, teraz jest to oczywiście teren prywatny obłożony jakimś gruzem rozbiórkowym - jutro jak się uda rzuce jakąś mapke

pozdrawiam
Napisano
Nic nie stoi na przeszkodzie jecjhać nawet autobusem czy pociągiem, nic nam od tego nie zardzewieje

pozdrawiam Marcin
i już nie mogę się doczekać
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano

nie bardzo wiem czy dobrze zorientowałem ów bunkier ( to ta czerwona kropka) ale z całą pewnością jest on tam w okolicy
pzdr fafik

• 4 weeks later...
Napisano
No nie całkiem to jest to miejsce na mapie dokładne położenie to skrzyżowanie ul.Korczyńskiego z ul.Nad Niemnem czyli przecznica wczesniej której tu nie widać...pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie