fafik Napisano 9 Kwiecień 2006 Autor Napisano 9 Kwiecień 2006 od wieków bawiłem się w nim jako mały lojtek, a teraz nie pozostaje mi nic innego jak polecić innym do odwiedzenia.a to marne bo marne, ale fotkijeżeli będzie trudność z odnalezieniem miejsca chętnie później opublikuje mapkę pozdrawiamfafik
miq Napisano 10 Kwiecień 2006 Napisano 10 Kwiecień 2006 WitamNie kojarze nazwy tej ulicy ... ale czy to nie jest ten bunkier co sie jedzie na zjazdową z łodzianki ??? Czy dobrze kojarze .. bo slyszalem ze tak jest jakis bunkier ... Pozdrawiam MIQ
fafik Napisano 10 Kwiecień 2006 Autor Napisano 10 Kwiecień 2006 Dokładnie tam z łodzianki na zjazdową, jest jeszcze jakieś 50 m dalej dół po analogicznym bunkrze, tylko wcześniej skutecznie wysadzonym, teraz jest to oczywiście teren prywatny obłożony jakimś gruzem rozbiórkowym - jutro jak się uda rzuce jakąś mapkepozdrawiam
marcinlodz Napisano 10 Kwiecień 2006 Napisano 10 Kwiecień 2006 czesc fafik,pozdrowienia!Jak bede najstepny raz w lodzi to pojedziemy razem na poszukiwanie,jak bede samochdem.poz.Marcin
fafik Napisano 11 Kwiecień 2006 Autor Napisano 11 Kwiecień 2006 Nic nie stoi na przeszkodzie jecjhać nawet autobusem czy pociągiem, nic nam od tego nie zardzewieje pozdrawiam Marcini już nie mogę się doczekać
Boruta Napisano 12 Kwiecień 2006 Napisano 12 Kwiecień 2006 Znam to miejssce, to jest bunkier obserwacyjny OPL niemieckiej.Pozdawiam
efes Napisano 23 Kwiecień 2006 Napisano 23 Kwiecień 2006 Wrzucam do tematu następny bunkier z Olechowa.Było tam podobno stanowisko 6 dział pl.
bunkerites_banditen Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 Witam, mam prośbę, czy może ktoś zaznaczyć lokalizację obydwu obiektów na mapie, planie ?? tak żeby można było do nich trafić. Był bym wdzięczny.Pozdrawiam
fafik Napisano 6 Maj 2006 Autor Napisano 6 Maj 2006 nie bardzo wiem czy dobrze zorientowałem ów bunkier ( to ta czerwona kropka) ale z całą pewnością jest on tam w okolicypzdr fafik
mankov Napisano 29 Maj 2006 Napisano 29 Maj 2006 No nie całkiem to jest to miejsce na mapie dokładne położenie to skrzyżowanie ul.Korczyńskiego z ul.Nad Niemnem czyli przecznica wczesniej której tu nie widać...pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.