Skocz do zawartości

Sezon 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 360
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
nieźle. ja się cieszę, jak wyciągam nabój albo kawałek pocisku, a Wy takie cuda macie! może jestem jeszcze za młody, żeby kilka naboi uznać za śmieci;) spoko. bardzo ładne fanty

pozdr. SirPolo
Napisano
No ładnie huk ,graulacje ,jak dla ciebie to 2006 sezon ładnie się zaczyna ale i dla mnie również pięknie się zaczoł :)
pozdrawiam serdecznie
Napisano

Dzisiaj spotkałem na swej drodze pana ktory pytał co ja robie z tym wykrywaczem i inne takie.i że on ma dużo monet itp itd.i wie gdzie leżą różne rzeczy.troche żulowato wyglądał nie wierzyłem.wyciągnał kasetke.pokazał.troche mi mózg stanął.mały reset systemu.-ile za wszystko? - 20 zł. - ok.

Napisano
wyłącznie 5 i 10 pfennigowki od 1874 - 1915r.132 sztuki.A pan ma jutro jeszcze cos przynieść.nie moge się doczekać.moze tyle samo tylko wolne miasto gdańsk...
Napisano
Własnie wracam od pana" z poprzedniego postu.16 lat temu poznany przezemnie pan pracował przy budowie domkow jednorodzinnych.Zarzekał się że podczas prac wykopali niemca.Podobnoż trzymali go w worku foliowym pod barakowozem przez 2 tygodnie i straszyli nim ludzi.Pozniej zaniesli do lasu i zakopali,w pełnym oporządzeniu w owym worku.Pan poprowadził mnie bardzo dokładnie na miejsce pochowku".Lecz dół pusty.Sprawdzilismy wszystko obok glownie smieci,bardzo duże łuski nic specjalnego.Następnym punktem programu było stare domostwo na podworku którego zakopany miał być poniemiecki skarb.Z domostwa w tej chwili zostały tylko stare drzewa takie jak w sadach i troche cegieł.efekt: 2 naboje mauser pod drzewem.Ostatni punkt programu czyli:co pan ma dla nas?
MOnet już nie było lecz były sztućce sztuk 5.przedwojenne platery.Podziękowałem cena była za wysoka.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie