Skocz do zawartości

Sezon 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 360
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

I jakis granat.Rutus go nie wykrył bo chodzę na dość duzej dyskryminacji.coś wystawało z drogi,wyglądało jak metal,kopnałem butem i granat wyszedł.poszedł oczywscie głebiej w ziemie.

Napisano
Odznake wrzuciłem do oliwki z oliwek od razu po wykopaniu,jezeli ktoś ma jakieś pomysły jak ją teraz zakonserwować czy wogule z nią jeszcze cos robić to prosze o maila.pozdrawiam.(zdjęcie przedstawia odznake po wyjęcoiu z oliwki i przetarciu szmatką)
Napisano

Dzisiejsze trafienie ,po 35 dniach gipsowej niewoli :)
Piwerwszy wypad ,w tym sezonie ,w miejsce wielokrtnie przekopane ,10 km od Białegostoku !I proszę co wykopałem :)

Skrzynka z 3 magazynkami do DP-28 :D

Napisano

skrzynka sie rozpadla ,magazynki sa bardzo ladne ,na 2 sa czytelne napisy cyrylica 47 patronow (47 naboji) Powierzchowna rdza ,bez dzior ...

Napisano

co mnie zaskoczylo to ze nie maily tych takich uchwytow ( uuszka ) na palec ,ktorym sie dokolnywaloobrotu talerzai zaladowanie kolejnego naboju ,maily zatosznurek przywiazany w to miejsce !!!

Napisano

Beda ladne lobuzy :)

Oraz ponad 20 kleszczy (prawie pluton klesczy ) Wszedzie tyle klesZczy ,czy tylkko na Podlasiu ?!

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pik78 20:08 30-05-2006

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie