okejos Napisano 17 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2003 spotkał sie ktos z tak podkówanymi butami???bo wszystkie jakie widziałem do tej pory miały niepodkute obcasy a tu wszystko ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalczewski Napisano 17 Lipiec 2003 Share Napisano 17 Lipiec 2003 Piekny stan tych sapereczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 17 Lipiec 2003 Share Napisano 17 Lipiec 2003 ja widzialem tak podkute buty na wielu zdjeciach, moze po prostu jak komus sie zdarl obcas to wsadzano drugi, niepodkuty?na duzej ilosci zdjec z kampani wrzesniowej widzialem tak podkute saperki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Lipiec 2003 Share Napisano 17 Lipiec 2003 To niemicki ciżemki:)Strona znowu www.whatfor.prv.plAle się rozpisałem ale moze moje wypociny się na coś przydadzą.Jeszcze raz pozdro.kuna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Lipiec 2003 Share Napisano 18 Lipiec 2003 niemieckie saperki - przynajmniej sposob podkucia jest taki iemiecki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
okejos
spotkał sie ktos z tak podkówanymi butami???
bo wszystkie jakie widziałem do tej pory miały niepodkute obcasy a tu wszystko ...
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.