Skocz do zawartości

FALLSCHIRMJAGER

$pier$

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanko,mysle ze udzielicie mi odpowiedzi.Mianowicie interesuje mnie temat niemieckich oddzialow powietrznodesantowych 1939-45,chcialbym dokonac zakupu jakies ksiazki.Znacie moze jakies ksiegarnie ktore prowadza sprzedaz wysylkowa a znalazl by sie tam ten temat ??Moze wy macie jakas ksiazke tego typu ktora zalega wam niepotrzebnie na pulce ?? prosze o odpowiedz Dziekuje....

http://www.schifferbooks.com/newschiffer/book_template.php?isbn=0764310402
zobacz koniecznie - wydawnictwo świetne, ale nieco :-))drogie - głównie dla uniformologów, ale materiał foto bardzo fajny...Do dostania w Pelcie (W-wa róg Świętokrzyskiej i Mazowieckiej - nie polecam ze względu na ceny, lub przez internet)

• 3 weeks later...
yautay, o publikacji Lucasa akurat wspominałem (patrz wyżej).
Calkiem ciekawa ksiazka" - której autorowi nie brakuje fantazji, natomiast co najmniej w kilku przypadkach wiadomości i owszem. Piękna narracja i zgrabny styl nie zastąpią mi treści (analogiczna sytuacja z dziejopisarstwem, a miejscami bujdopisarstwem, Normana Daviesa). Pod tym względem rojaczki" są znacznie lepsze (co nie znaczy - ardzo dobre").

Pozdrawiam
Leuthen

Wczoraj odwiedzałem Pelte i nie do dostania, ale dwie zasuszone panie, nadal na swoich stanowiskach. W ogóle Pelta zeszła juz na psy i nawet biuro podróży założyli w miejsce sklepu modelarskiego. Ogólnie Pelta przechodzi do historii już, agonia Panowie, agonia, trza zbierać na wieniec pogrzebowy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie