kamilo Napisano 5 Kwiecień 2006 Autor Napisano 5 Kwiecień 2006 koledzy poszykuje filmów z rekonstrukcji różnego rodzaju -pokaz polskich grh i jakiś filmików z rekonstrukcji historycznych .to normalnie wstyd ze na zadnej stronie polskich grh jakie przejzałem nie ma filmików a na niemieckich jest ich po 2 -3
okejos Napisano 5 Kwiecień 2006 Napisano 5 Kwiecień 2006 bo niemcy zawsze lubili się uwieczniać... co potem czasami miało fatalne konsekwencje.
Sosab Napisano 5 Kwiecień 2006 Napisano 5 Kwiecień 2006 No tu kolego kamilo przesadzasz!Słabo przeglądasz kolego.Zapraszam na naszą stronę....http://www.arnhem1944.civ.pl/osterbeek.htmlNo i nie mów że tylko....Niemcy...proszę CieCały film trwa 17 minut ...tu zobaczysz tylko jedna scenePozdrawiamSosab
kamilo Napisano 5 Kwiecień 2006 Autor Napisano 5 Kwiecień 2006 no na waszej nie byłem stronie kolego przepraszam szukałem nie znalazlem dlatego zamiesciłem tego posta
M40 Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 Stronka naprawdę fajna. Ale przyznam, najbardziej spodobał mi się tytuł Prace wykopaliskowe w Holandii" :D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.