huk 100 Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Jeszcze raz przepraszam wszystkich których w..... moimi nie polerowanymi pseudo klamerkami -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Witam to moje ostatnio nabyte klamerki. Te już takie wypolerowane były więc nie opieprzeć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Następne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Pruskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Tu takie kaleczniaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 nasyepne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Sportowa mała ale jakaś czerwona lekko jak ją delikatnie oczyścić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Jakiś cudaczek ala marynarski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 I to narazie wsio, co to za klamra budowlana, geodezyjna ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Daro76 -pozdrawiam -uważaj bo pokazujesz nie tylko klamry hitlerowskie ! a jak widzisz tylko takie ostatnio są słuszne heheh -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1.Leibstandarte Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Tej sportowej juz nie wyczyścisz.Jeśli dla kogoś patyna jest wyznacznikiem oryginalności klamry , to nie mamy o czym dyskutować.- wyczyszczona klamra juz nie jest oryginalna?- spatynowana kopia jest oryginalna?Patyna? Jaką historie ma patyna? Klamra w epoce była... czysta. Patyna to tylko znak powojennego uzytku przez wiesniaka lub 80 letniego zalegania na strychu. I jaka w tym dusza?Nawet Sven Janke poleruje klamry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1.Leibstandarte Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Te 2 ostatnie klamry to współczesne klamry cechowe. Ta dolna to klamra cieśli. Do kupienia po 2-4 euro w niemczech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 a do Sven Janke to ci daleko nawet do pięt mu nie dorastasz - a ja nie mam takiego problemu i aspiracji no i nie będę polerował na polerce - bo w oczy świeci hehehe-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 i jeszcze jedno moi drodzy -sami trochę ruszcie głowami - bo jeżeli nawet Sven Janke poleruje klamry -to nie znaczy że tak powinniście wy robić -ale ,ale to już zależy od was kogo posłuchacie –pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Daro76 wrzuć tył tych dwóch klamer na samej górze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bergfuhrer Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 To że nie kazdy musi robic to co Sven to jedno, ale jak widac są dwie szkoły, jedni lubią przywrócic (zachowujac umiar oczywiscie) klare do dawnej swietnosci a inni wolą patynę, ale to również znaczy ze tak samo ja mam prawo miec klamry błyszczące i uwagi o 'przerobionych' są nie na miejscu, bo moja NSDAP np nie była polerowana, jest w zasadzie w stanie mint - to zle? mam ją ściorać i zniszczyc bo wtedy bedzie ładniejsza? Ja wole zbierac dobre stany, inni wola wykopy - ok ale troche pokory sie przyda.Kogo słuchac? nie obraz sie ale jesli musiałbym wskazac autorytet (a nie lubie) to napewno był by to Sven a nie ktokolwiek z tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Klamra do gołego jak dla mnie to profanacja, ale to tylko moje znanie. Jak to mówią - każda potwora ma swojego amatora.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 No i afera bo jeden ma takie a drugi inne, no i co z tego. I co to za typ jeden ten Sven. Cis oto fotki, czekam na wyrok. Pozdrawiam zwaśnione strony i spadam licytować klamre z NRD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Daro76 - pisałem ci wcześniej na pocztę -ale czekam na cisa -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Bergfuhrer -przyjmuję to do wiadomości i zgadzam sie z tobą lecz nie do końca -ja zaliczam sie do tej drugiej szkoły heheh -nie obraź sie za tego Azje -to była przenośnia -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.