Saper.17 Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2006 Witam chciałbym zrobic nowy wontek nasze kolekcje klamer do pasa, chybajeszcze takiego niebylo, wzucajcie tu fotki swoich klamerek. Oto pare moich klamerek sa to moje wykopki z lasu i allegro:)PozdroSaper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 tą pożartą aluminiową chyba poznaje :)życze owocnego rozrastania się kolekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 5 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2006 WitamDokladnie frozzer on jest od ciebie zostawilem ja sobie bo jest przeszczelona:)PozdrawiamSaper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Pruska mosiężna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Pruska z żelaza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 5 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Witam oto moj dzisiejszy fant klamerka slaba ale zawsze cos znalazlem ja u kumpla na strychu stylu 90% farby ale z przodu stan do dup... :/Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 To i ja dorzucę kilka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 I trochę złomków - wykopków:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 daj foto po jednej sztuce z opisem - jeżeli jesteś pewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Sorki, ale nie bardzo mam na to czas. Klamrofile" sami widzą, co jest na fotkach:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 nie koniecznie teraz...foto + identyfikacja daje wartość dla innychnie każdy klamrofil" ma wiedzęnie napieram ale fajnie by było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 OK, postaram się, na razie wrzuciłem, co tam na dysku było. Po krótce zdjęcie nr 1 - pierwszy rząd od góry:carska marynarki/carska saperzy/carska artlerii/carska piechotnadrugi rząd:carska piechotna (sygn. Kranc Warszawa)/carska piechotna podoficerska/carska artleria/carska grenadierzytrzeci rząd:pruska nakładana mosięzna/pruska stalowa/weimarska/pruska schutzpolizeiczwarty rząd:austriacka/wegierska/wegierska starego wzoru/carska piechotna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Zdjęcie Nr 2:1 rząd:polska od pasa salonowego"/pruska oficerska (bez monogramu)/landowa Dolny Śląsk/landowa Gdańsk/niemiecka kolejowa/SA wersja mała, do wąskiego paska/sowiecka strażnicza2 rząd:WH stalowa/LW alu/Polizei alu/SA/NSDAP/DJ/sowiecka szkolna3 rząd:WH alu/LW alu/Polizei stalowa/HJ stalowa niklowana/SA Wehrmanschaften/sowiecka piechotna/sowiecka marynarska4 rząd:WH cynkowa nakładana/LW stalowa spiłowana okrutnie/Polizei cynkowa nakładana/HJ alu/RAD alu/sowiecka podobno gwardyjska (ale nie jestem pewien)/sowiecka oficerska5 rząd:WH alu nakładana/LW stalowa/SS stalowa/SS stalowa (a raczej wspomnienie po nich.../RAD alu/sowiecka milicyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Moja kolekcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 WitamA jak przypinacie klamerki w gablotkach?PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Moje nie są przypięte, tylko leżą jak czekoladki w bombonierce, to nie są wiszące gablotki, raczej segregatory". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 Któryś z kolegów chciał ode mnie na maila fotke klamry landowej gdańskiej, niestety skasowałem wiadomość i nie mam adresu - mogę prosić o ponowną wiadomość?Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro57 Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 mam katalog niemieckich klamer od 1914 do 1945 wiec jak macie jakies sygnatury lub cos nie wiecie piszcie na aro57@wp.plPozdrawiam klamrowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 27 Listopad 2006 Autor Share Napisano 27 Listopad 2006 WitamJutro zuce moje nowe nabytki klamerek, doszly mi 3 klamerki:)A ta mniejsza pruska to chyba od paska od spodni a nie kadecka, tak mi sie tylko wydaje.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podziemny_Kosmos Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 Czy ktoś posiada klamrę DRK i mógłby wrzucić zdjęcie ?A może to któraś z już pokazanych ?Nie znam się kompletnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 Cześć Danieloff! jeśli możesz wrzuć fotkę klamry Gdańskiej na forum.POZDRAWIAM Krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 Brawo za pomysl SAPER.Niestety narazie jest to niemozliwe abym wzucil fotki swoich,ale jak bede mogl to z przyjemnoscia dolacze.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 29 Listopad 2006 Autor Share Napisano 29 Listopad 2006 WitamPostanowilem od nowa zucic moje klamerki ale pojedynczo bedzie lepiej widac;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 29 Listopad 2006 Autor Share Napisano 29 Listopad 2006 Tu dla poruwnania zucilem ja z inna aby pokazac ze ona jest mniejsz chyba od paska do spodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 29 Listopad 2006 Autor Share Napisano 29 Listopad 2006 3. Moja biedna HJ ktora ma Raka" :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.