suchy999 Napisano 3 Kwiecień 2006 Autor Napisano 3 Kwiecień 2006 WItam!Mam zamiar kupic wykrywacz marki minelab musketeer, chodzi tu o nowy sprzręt czy jest to dobre rozwiązanie?.Muj cel poszukiwań to:monetki jak i zarówno militaria typu klamra,bagnet giwera ;)Czy jest to dobry wybór a moze cos lepszego w tej cenie czyli około 1450złPozdrawiam SUCHY!
Henryko Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 Dobre ale za ta cene kupisz cos ze wskaznikiem np. Prizm 2 lub 4 wybor nalezy do ciebie pozdrawiam
VanWorden Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 Witam!Jedno słowo - Solaris:)PozdrawiamVW
suchy999 Napisano 3 Kwiecień 2006 Autor Napisano 3 Kwiecień 2006 Dlaczego czy aż jest tak źle z tymi muskieteerami prosze o konkretne odpowiedzi najlepiej uzytkowników którzy pracuja natym sprzęcie POZDRAWIAM SUCHY
PIENIACZ Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 ja bym kupil orginal przynajmiej ma wyglond i parametry to ci proponuje henryko nie kupuj slowa bo to chwyt reklamowy
Martin Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 Jeżeli nowy to: uniwersalny Solaris , jeżeli duże wskazanie na kolor to Minelab lub Tesoro.VW: czy aby na pewno u Ciebie wszystko w porządku? ;)pzdr.
VanWorden Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 Hehe Martin, wszystko gra, dzięki:)Po prostu człowiek pyta o kolor ale i o militarkę, więc co tu dużo gadać - Solaris i tyle:))PozdrawiamVW
wulfgar Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 uzywam minelaba muskeeter od 5 lat i chwale sobie. Doskonale radzi sobie z kolorem i drobnicą a i na militaria jest w porzadku. Wada jest moze jak to w minelabach waga ale podobno te nowe juz sa lzejsze ( mam poprzedni model). polecam. jakby co to pytaj. A te polskie złomy ( wyjątek smętek na militaria) to sobie daruj.
kudlaty Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 używam muszkietera od ok roku i generalnie mogę sie się podpisać pod wypowiedzią poprzednika, jestem bardzo zadowlony zasięg często przerasta oczekiwania, b. solidne wykonanie - jedna wada - waga - aale można szybko się przyzwyczaić. polecam i pozdrawiam
suchy999 Napisano 3 Kwiecień 2006 Autor Napisano 3 Kwiecień 2006 z chęcia bym z Tobą porozmawiał najlepiej jak bedziesz mógł to napisz na gg pod ten numer albo podaj swój napewno sie odezwe 3375480Pozdrawiam SUCHY
Oksanicz Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 Może znajdziesz w okolicy kogoś , kto ma ten sprzet i da Tobie pochodzić. To bedzie najlepsze rozwiązanie i sam wyrobisz opinię. Po prostu forum czasami nie jest obiektywne Używam muszkietrka i chwale go sobie. Statystyki znalezionych monet są całkiem dobre. Miałem drobny problem z gwarancją ale jest juz wszystko dobrze. Muszkieterek ma równiez długi kabel i odłączaną elektronikę - czasem sie to przydaje np w wodzie. Do muszkieterrka konieczne są słuchawki. Jak cos to słuze pomocą gg 1931512.
kudlaty Napisano 6 Kwiecień 2006 Napisano 6 Kwiecień 2006 kolega oksanicz zwrócił uwag na bardzo ważny fakt o kórym zapomniałem - do muszkieterka konieczne są słuchawki, nie ma tu wskaźnika więc jedynym zmysłem" jest słuch, co prawda jest głośnik ale na głośniczku zapominj o cichutkich sygnałach.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.