Skocz do zawartości

Minelab Musketeer

suchy999

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
WItam!
Mam zamiar kupic wykrywacz marki minelab musketeer, chodzi tu o nowy sprzręt czy jest to dobre rozwiązanie?.
Muj cel poszukiwań to:monetki jak i zarówno militaria typu klamra,bagnet giwera ;)
Czy jest to dobry wybór a moze cos lepszego w tej cenie czyli około 1450zł
Pozdrawiam SUCHY!
Napisano
Dlaczego czy aż jest tak źle z tymi muskieteerami prosze o konkretne odpowiedzi najlepiej uzytkowników którzy pracuja natym sprzęcie POZDRAWIAM SUCHY
Napisano
Jeżeli nowy to: uniwersalny Solaris , jeżeli duże wskazanie na kolor to Minelab lub Tesoro.

VW: czy aby na pewno u Ciebie wszystko w porządku? ;)

pzdr.
Napisano
uzywam minelaba muskeeter od 5 lat i chwale sobie. Doskonale radzi sobie z kolorem i drobnicą a i na militaria jest w porzadku. Wada jest moze jak to w minelabach waga ale podobno te nowe juz sa lzejsze ( mam poprzedni model). polecam. jakby co to pytaj. A te polskie złomy ( wyjątek smętek na militaria) to sobie daruj.
Napisano
używam muszkietera od ok roku i generalnie mogę sie się podpisać pod wypowiedzią poprzednika, jestem bardzo zadowlony zasięg często przerasta oczekiwania, b. solidne wykonanie - jedna wada - waga - aale można szybko się przyzwyczaić.
polecam i pozdrawiam
Napisano
z chęcia bym z Tobą porozmawiał najlepiej jak bedziesz mógł to napisz na gg pod ten numer albo podaj swój napewno sie odezwe 3375480
Pozdrawiam SUCHY
Napisano
Może znajdziesz w okolicy kogoś , kto ma ten sprzet i da Tobie pochodzić. To bedzie najlepsze rozwiązanie i sam wyrobisz opinię. Po prostu forum czasami nie jest obiektywne
Używam muszkietrka i chwale go sobie. Statystyki znalezionych monet są całkiem dobre. Miałem drobny problem z gwarancją ale jest juz wszystko dobrze. Muszkieterek ma równiez długi kabel i odłączaną elektronikę - czasem sie to przydaje np w wodzie. Do muszkieterrka konieczne są słuchawki. Jak cos to słuze pomocą gg 1931512.
Napisano
kolega oksanicz zwrócił uwag na bardzo ważny fakt o kórym zapomniałem - do muszkieterka konieczne są słuchawki, nie ma tu wskaźnika więc jedynym zmysłem" jest słuch, co prawda jest głośnik ale na głośniczku zapominj o cichutkich sygnałach.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie