kocur Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 ale trzeba nad nim popracować cyt. z obcęgami i palnikiem"
kocur Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 teren jak widać dość trudny i fanty leżą dość głęboko (krzyżyk na około 20 cm ).Poza fantami z tego futrzaka na foto wyciągnąłem 28 KLESZCZY Uwazajcie na swoje zwierzaki !Pozdrawiam !
KURT2005 Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Czesc Kocur a ty nadal kopiesz na mojej miejscówce :)Tez byłem tam ostatnio i nadal cos wychodzi,a wydawało by sie ze juz nic tam niema.Wktórej czesci pola trafiłes krzyzyk?Pozdrawiam
kocur Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Południowo - wschodnia część tego pola. Od strony W-wy. Przydałoby się jeszcze poszperać po drugiej stronie tego bajorka - wszystko wskazuje że tam musiała być staara droga ....Pozdro !P.s. Wybieram się tam w poniedziałek rano.
KURT2005 Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Tylko nie zakop sie jak my w niedziele 4 godziny odkopywania szukanie po wiosce ciagnika KATASTROFA.Daj znac czy cos znalazłes.Widziałem twoje dołki głeboko kopałes :)No i te kleszcze gorzej jak w zeszłym rokuPozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.