waz4 Napisano 3 Kwiecień 2006 Autor Napisano 3 Kwiecień 2006 Witam.Panowie (i Panie) prosze o porade.Zmieniam wykrywacz chce kupic cos glownie na militaria.Wczesniej chodzilem z cyklopem i jak na jego cene to sporo wyciagnalem za jego pomoca.Moge przeznaczyc na wykrywke jakies 2 tysie.Co sadzicie o tym:Musketeer Adwantage Pro,Prizm 2.Prosze o porade.Z gory dziekuje.Pozdrawiam
DarekD Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 Cześć, akurat te dwa to mają opinię bardziej na monety chyba?PozdrawiamDarek
Henryko Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 witam na militaria tylko wykrywacz statyczny np.Xs- smentek whites to conajmiej 6000di pro lub spectrum lub compas
waz4 Napisano 3 Kwiecień 2006 Autor Napisano 3 Kwiecień 2006 Podalem te modele tak na lipke.Prosze jesli mozecie to jakies propozycje.Chodziles moze z tym whitesem??
Henryko Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 Zapytaj o parametry Proscana on je zna jak wlasna kieszen uzyskarz odpowiedz lub po buszuj w inter..
VanWorden Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 Uff.. Już drugi raz dziś polecam Solarisa.. Upomnę się chyba o jakiś procent:)PozdrawiamVW
PIENIACZ Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 solaris no nie... a procenty to chba masz juz ztego (zaden dynamik)statyk szanowny panie tylko Xs za600 i nie daj sie nabrac poczytaj posty a zrozumiesz
VanWorden Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 Witam!Pieniacz masz właściwą ksywę:) Ale jeszcze trochę Waść poczytaj zanim się wypowiesz.. Solaris ma i statyk i dynamik i jeszcze Mixerka, którego znajdziesz tylko w XLT lub DFX.. Na militarkę spoko.PozdrawiamVW
PIENIACZ Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 To pan posluhaj mix posiada kazdy wykrywacz ktory ma LCD to displaj plus aldio no chyba ze posiada mikser do salatek bo zachodni nie posiada no i kulasa tez
VanWorden Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 Martin, skąd się w ciągu paru dni wzięło tylu pa...?!:))PozdrawiamVWPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 22:36 03-04-2006
Martin Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 VW delikatniej proszę i nie tak dosłownie :)Moja teoria, idzie wiosna ;), co ciekawe strasznie aktywni są ostatnio ludzie mający kilkanascie postów na koncie.Może to tylko taki zbieg okoliczności , a może... idzie wiosna ;)Pieniacz: Uwierz mi nie każdy wykrywacz z LCD pracuje w trybie MIX :)pzdr.
DEPRIM Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 Ci, którzy mają wiele postów na koncie od dawna głoszą jedynie słuszne prawdy. Czy inni nie mają prawa się wypowiedzieć ? Faktycznie idzie wiosna i wielu chciałoby uzyskać pomoc w wyborze wykrywacza. A tu tylko mamienie i mamienie. Jak w poprzednim sezonie, znowu solaris. A przecież po roku dał się poznać. Na militarkę ten wykrywacz się nie nadaje ze względu na kiepskie zasięgi. W powietrzu 65 cm na hełm to znacznie za mało. W tej cenie można kupić o wiele lepsze wykrywacze na militarkę. A polecanie solarisa do tego celu jest pomyłką.DEPRIM
von Neumarkt Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 Witam!!Czy możecie panowie napisać co to za sprzęt Xs-smentek,bo ja słyszałem tylko o modelach Hs,pozdrawiam Andrzej.
proscan Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 Apel do VanWordena - polecaj sprzęt który miałeś w rękach. Skąd wiesz że jest dobry na militarkę ? Deprimowi demostrował dealer i twierdzi zupełnie coś innego.dzięki :-)proscan
VanWorden Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 Witam!Deprim - jakiego dystrybutora reprezentujesz, że rozprzestrzeniasz na tym forum fałszywe informacje? Wytłumaczono Ci już kulturalnie w innym miejscu, że albo testowany egzemplarz był wadliwy albo nieumiejętnie ustawiony a Ty dalej swoje. Zasięgi Rutusów są podane jako stałe i jeśli występuje jakiś problem, to wystarczy zwrócić się do producenta i po kłopocie.Jeśli ktos mówi, że coś do czegoś się nie nadaje, to niech pisze prawdę. Proszę o podanie innych nowych wykrywaczy w tej cenie, które będą miały oddzielny tryb statyczny, dynamiczny i MIX.PozdrawiamVW
VanWorden Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 Apel do Proscana - czy Ty zainstalowałeś u mnie kamerę, że wiesz co trzmałem/trzymam w rękach?! Masz olbrzymi zasób wiedzy o elektronice a stałeś się jeszcze jasnowidzem?:))PozdrawiamVW
DEPRIM Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 VanWordenDo tej pory moje informacje tylko potwierdziliście. I Pan robi to dalej. Jeszcze raz powtarzam, że nie przekonuje mnie wersja o nieumiejętnych ustawieniach, ani o tym ,że przeszkolony na pewno sprzedawca nie odróżnia sprzętu sprawnego od uszkodzonego. Pana propozycja, abym na poszukiwania ze sobą zabierał producenta, jest bardzo ciekawa. Wiem, że producent solarisa występuje na tym forum w wielu osobach, ale czy starczyłoby ich dla wszystkich użytkowników solarisa ?O jakiej prawdzie Pan pisze ? Jeśli chcę kupić wykrywacz reklamowany do militarii z podawanym zasięgiem 110 cm , to elementarna prawda wymaga, aby producent / sprzedawca to pokazał. Mógłbym to odebrać jako nieumiejętność sprzedawcy, gdyby zademonstrował 90 cm , ale 65 cm mówi samo za siebie. Wolę wykrywacz o jednym trybie, ale działający zgodnie z deklaracją producenta. Żadnego nie wymienię, bo na punkcie posądzania wszystkich ludzi o związki z producentami macie obsesję, a sami w większości jesteście z nimi powiązani.Widzę teraz, że jest to wasza metoda na zamykanie ust tym, którzy mają odmienne zdanie i chcą się wypowiedzieć bezinteresownie.DEPRIM
nikt Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 Nie występuję w wielu osobach.RUTUSPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 08:49 05-04-2006
nikt Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 A ja wiem Panie Deprim ,że jesteś jednym z polskich producentów. Wstyd.
waz4 Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Napisano 4 Kwiecień 2006 Myslalem ze cos doradzicie a nioe uzadzacie zbedne dyskusje.Pozdrawiam
hektor111 Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 pomyśl poważnie o white's 6000 di pro lul 6000 xl pro posiada solidny tryb statyczny z dyskryminacją , i jest tez dobrym sprzętem na kolorową drobnicepozdrawiam hektor
Henryko Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 Szanowny ponie Deprim arystokracja tego forum to ludzie Rutusa ja roszszyfrowalem to wczoraj tu nie uzyska pan opinni tu panuje zasada obcy to kopac obejzyj ich posty co reklamuja i nie wazne czy to polski wykrywacz czy zachodni nie ma szans inny nisz....Ps. Zobacz co zrobili z geoscanem . tylko geoscan nic nie odpowiedzial bo uznal ich za pieniaczy nie godnych odpowiedzi .Samo wychwalka Nawet kulasy sa wlasnoscia rutusa , ja w piatek wybieram sie kupic kulas i zrobic zdiecia i porownanc zrobie fotki elektroniki i klawiatury bo jak pisze Rutus to sa wylcznie robione dlaniego .
aaaa.gggg Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 WitamPanie HenrykoA może Pan GEOSCAN nie miał nic na swoją obrone?PROSCAN sprecyzował bardzo dokładnie pytanie do Niego.Nieprawdaż?Mógł chociaż spróbować...Tak mi się wydaje.Niech mi Pan wierzy:DUZO POSZUKIWACZY CZEKAŁO NA JEGO ODPOWIEDZ.Ale sie nie doczekało...Niech Pan zgadnie co pomyśleli?Serdecznie pozdrawiamZwierz
Henryko Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 Moze ma pan racje ja ma dosc wypowiedzi na temat polskich producentow zero krytki z mojej strony na ten temat zahwalalem spectruma i oberwalem puscily nerwy na przycinki i stont ta gorycz
Khorne Napisano 9 Kwiecień 2006 Napisano 9 Kwiecień 2006 Chyba powinno powstac odzielne forum pod tytułem Kłótnie producentów" ludzie darójcie sobie A na milaiarke BH sharp shoter albo smętek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.