Skocz do zawartości

Witam kto ma fotke meteorytu .

PUMA1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,
czy mam fotkę meteorytu?,- ano.... mam! Tyle.... że nie wiem kto ten niebezpieczny dla Ziemi meteoryt rozwalił na kawałki i...... gdzie spadły? Wygląda na to, że jakiś inny mały" obiekt ten meteoryt ozbroił".... być może przy pomocy Teslaball'u". :)) Teslaball" powstaje, najogólniej mówiąc, w wyniku koncentracji pól magnetycznych na pewnym punkcie,- względnie obiekcie. Wydarzenie to miało miejsce nad Turcją i kilka pilotów tą pogoń nieznanego pojazdu" za meteorytem obserwowało. Filmik tutaj -> http://www.nsl-forum.com/lager/circle.mpeg

Spokojnej nocy... i żadnych horor-snów życzę. :)
v.T.
Napisano
Najsłynniejszy meteoryt naświecie to Hadżar - Czarny Kamień wbudowany w jeden z narożników świątyni Kaaba w Mekce.
Napisano
Witam ponownie.

Zgodnie z obietnica wklejam zdjecie meteorytu. Jest to meteoryt zelazny. Pierwsze zdjecie przedstawia jaki jest stan meteorytu zaraz po wyciagnieciu z ziemi a drugie wyglad po wyczyszczeniu ktory ukazuje mocno juz zatarte slady swiadczace o tym ze mamy do czynienia z kawalkiem materii kosmicznej a nie odpadem antropogenicznym. Te dwa zdjecia to dwa rozne okazy.

carbonado
Napisano
.... no i mamy świetne zdjęcia meteorytów,- dzięki carbonado. Ale czy ajsłynniejszy meteoryt na świecie to Hadżar",- jak twierdzi grba ? Może.... wątpliwości jednak pozostają, szczególnie w powiązaniu z mistyką i legendami. Śmię twierdzić, że dorównuje jemu (a może i przerasta?) meteoryt o silnych właściwościach magnetycznych, który w zamierzchłych czasach walnął we Wzgórze Wawelskie, czyli znowu ździebko o archeologi ducha -> http://tezlav-von-roya3.piranho.com/ (Chakram).
Napisano

Witam.

Na zdjeciu okaz ze zdjecia pierwszego po wstepnym oczyszczeniu. Za okolo 2 tygodnie wkleje zdjecie jak wyczyszcze go do tego stopnia co tego na drugim zdjeciu.

carbonado

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie