suchy ss Napisano 1 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Elko:)Koledzy z okolic Mysłowic i Katowic wiosna juz przyszla wiec trzeba zrobic spotkanie na Oszachcie:) z Wajcha doszlismy do wniosku ze mozemy je zrobic w pierwszy weekend po 10 kwietnia:)co Wy na to?pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 no to czekamy na naszych kompanow az sie odezwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 1 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2006 no czekamy:) a tak apropo to sie poprzedstawiajmy:) bo Ciebie Wajcha znam ale pozostalych kolegow nie:(Ja mam na imie Dawid i jestem z Wesołej:) a Wy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 witam i ciesze się że powstał ten wątek!!mam na imie Zbyszek i jestem z Ligoty!!jestem za tym weekendem o którym mówicie!!pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 acha i jeszcze taka mała uwaga następnym razem spotkanie umawiajmy emailem!!lepiej będzie jak będziemy tylko my to wiedzieć gdzie kiedy i o której godzinie a nie całe forum!!pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 1 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2006 spox:)ale wiesz musi byc ten pierwszy raz:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 no Neptunak czekamy na ciebie!!pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Neptunak byl dzis na forum bo widzialem jak odp. w dziale głowne" hehe ale zesmy tego terminu na spotkanie wogole nie przemysleli:/ przeciez w pierwsza sobote po 10 bedzie isc trzeba jaja do kosciolka swiecic:P i co teraz? jakies propozycje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 poczekamy na Neptunaka i na Mathew wysłałem do nich maila żeby weszli na naasz wątek i wtedy cos wymyślimy z terminem, jedybnie jakby co to nam zostaje 15 czyli sobota albo dalszy weekend??!!pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 no to fajnie z tego terminu wyszly wielkie wielkanocne JAJA no poprostu nie wzielismy pod uwage swiat ALE swiat sie na tym nie konczy nastepny wekend to tez dobry termin i mysle ze juz niebedziemy go przesuwac ps termin dobry bo po wyplacie no i szklo sie jakie znajdzie czyz nie bedzie fajnie ja mysle ze tak co wy nato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 I pamiętajcie, namiary tylko zakodowanymi mailami.Inczej jakaś GRH niemiecka urządzi na was niespodziewaną zasadzkę :D :DPozdro młodzieży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 acer jestes zalosny muglbym byc twoim ojcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 No, a kiedy mnie legitymowałeś Wajcha ???Wyluzuj chłopie i nie ciskaj się, poczucia humoru nie masz ? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 acer a ty z kąd jestes, może też z nami chcesz pogrzebać na oszachcie??hmm??jak by co to nie mam nic przeciwko :-Da szyfrujemy maile enigmą jakby co to klucz to gxo" :-Dpozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 Niestety, panowie, chyba z wami nie pokopię, czemu boleję ;), Odległość zachodniej Kielecczyzny zbyt znaczna. Cóż, wspólnie pokopać możemy w wyszukiwarce forum :))Śnieg zszedł, więc i ja zabieram się za piszczałkę.Pozdrawiam waszą kompanię - tak tylko enigma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 ACER JA NAPRAWDE JESTEM CZLOWIEKIEM O WIELKIM POCZUCIU CHUMORU ale dzisiaj jestem piekielnie naladowany i to co napisales to jakby wejsc do salonu w ubloconych butach i muwic ze nic sie nie stalo no ale jest OK troche mi przeszlo a co do twoich terenow czy sa obfite w ciekawe fanty a na spotkanie serdecznie cie zapraszamy wcale niemasz tak daleko pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 3 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2006 Qrde a ja nie wiem jak z moim terminem bo na urodziny mam jechac jakos po swietach, ale jak co dam znac wczesniej:)Wajcha a to czemu miales zly chumorek?stalo sie cos?pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 Wajcha, jeżeli poczułeś się dotknięty buciarami - to nie było to moim zamiarem , wyrażam ubolewanie i przepraszam.Wiem, każdy ma swoje gorsze dni, ja też miewałem swoje, A tu na forum chciałem tylko trochę pożartować, po całym dniu akurat nudnej i ponurej dziś pracy.Trudno mi powiedzieć czy dużo u mnie fantów - z prostej przyczyny - wykrywkę mam od września, i tyle co pochodziłem weekendami, bo wykrywacz niestety przyszedł mi po zaplanowanym urlopie, trudno urwać się z pracy.Szukałem trochę na I wojennych okopach, i trafiłem trochę ładnych patronów Mosinowskich, w tym niektóre co ciekawe produkcji austriackiej. Poza tym trochę innych drobiazgów, monet i złomu wojennego. Miejscówki są, i zamierzam teraz nadrobić Kampanię Jesienną", wykorzystać pracę w lesie, i posprawdzać miejsca. Paradoksalnie pracując w lasach masz mało czasu na pochodzenie z wykrywką :( Mam nadzieję nadrobić. Pozdrawiam Wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 A zapomniałbym, na przedpolu pozycji (I Wojna) trafiłem ciekawy fant - zapalniczkę metalową, ale niespotykanej konstrukcji dziś, inną od znanych mi drugowojennych, i innych, pamiętam po rozkruszeniu skorupy były resztki knota w niej. Muszę wrzucić foto, może ktoś rozpozna.To tyle.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 3 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2006 acer, wajcha mial zly humorek przez to ze tez nie moze za bardzo chodzic z wykrywaczem bo tez pracuje, bo wiem ze gdyby mogl to by w lesie siedzial 24 na h:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 AVE. Widze ze mnie sledza na tym forum ;) haaahaaahaaaJesli chodzi o termin spotkania to trzeba sie powaznie zastanowic, aby kazdemu pasowal termin i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2006 no wywiad musi dzialac:D termin jak narazie jest taki z spotykamy sie w pierwszy weekend po swietach:) ale jak cosik komus nie bedzie pasic to pisac:):):)PS. Byliscie juz na wykopkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 acer czekamy na fotke a z mojej strony musze powiedziec ze naprawde przegiolem strune no bo natlok problemow ktore spotkaly mnie w poniedzialek daly taki oto rezultat nerwowego podejscia do wszystkiego no i mysle ze mi wszyscy wybacza ciesze sie bardzo ze wreszcie neptunak dal znaki zycia ps z suchym pierwszy wypad do lasu mamy zaliczony no ale bez zadnych efektow a co do warunkow to sa wysmienite to sniegu nie ma i sucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2006 nom trzeba przyznac ze warunki sa idealne do kopania:)Wajcha kiedy robimy nastepny wypadzik w las?Bo nie chce mi sie czekac do tego spotkania na Oszachcie:P trzeba pocwiczyc zeby przed Neptunakiem i Znachorem plamy nie dac:P:Dpzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Nie ma sie co obawiac, ze ktos da plame. Ja od niedawna mam nowa piszczalke i jeszcze sie przy niej gubie troche wiec to w sumie ja powinienem sie obawiac zeby plamy nie dac. haaaa haaaJa tez mam juz jeden wypad zaliczony, w lasach wody nie ma za to sa miejsca z dosc miekka gleba i mozna niezle ujechac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.