bolas Napisano 12 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2003 Panowie - jestem w temacie polskich orzełków (jak i odznak) totalnym ignorantem i boje sie kopii - zakuppiłem ostatnio kilka orzełków. Po czym poznać kopie a po czym oryginał ? Kilka praktycznych rad poprosze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 14 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2003 a ten to kopia czy oryginał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 14 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2003 i tył orła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 12 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2003 Panowie - jestem w temacie polskich orzełków (jak i odznak) totalnym ignorantem i boje sie kopii - zakuppiłem ostatnio kilka orzełków. Po czym poznać kopie a po czym oryginał ? Kilka praktycznych rad poprosze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 13 Lipiec 2003 Share Napisano 13 Lipiec 2003 ja oryginalne odznaczenia od koipii rozruzniam po wrzerach, nie kupuje niczego co wyglada jak nowka, ale uwazaj, znam takich, co specjalnie w blocie brudza odznaczeina, jednak jak ma wrzerki to kupujeno ale orzelki raczej nie rdzewieja. moze po patynie da sie poznac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bolas
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.