Saper.17 Napisano 28 Marzec 2006 Autor Napisano 28 Marzec 2006 WitamDzisiaj pierwszy raz w tym roku bylem w lesie :D i takie oto gwiazdki mi wyszly dokladnie 6 sztuk srednice maja okolo 4cm, moze wiecie od czego one są nie daleko nich wychodzili mi guziki LWP.Z gory dzieki.PozdrawiamSaper
danieloff Napisano 29 Marzec 2006 Napisano 29 Marzec 2006 Jedyne, z jakimi mi się kojarzą, to gwiazki dystynkcyjne z patek kołnierzowych armii austro-węgierskiej.
danieloff Napisano 29 Marzec 2006 Napisano 29 Marzec 2006 Chyba jednak nie, wycofuję się, austriackie sa 6-ramienne.
Saper.17 Napisano 28 Marzec 2006 Autor Napisano 28 Marzec 2006 WitamDzisiaj pierwszy raz w tym roku bylem w lesie :D i takie oto gwiazdki mi wyszly dokladnie 6 sztuk srednice maja okolo 4cm, moze wiecie od czego one są nie daleko nich wychodzili mi guziki LWP.Z gory dzieki.PozdrawiamSaper
Pytanie
Saper.17
Witam
Dzisiaj pierwszy raz w tym roku bylem w lesie :D i takie oto gwiazdki mi wyszly dokladnie 6 sztuk srednice maja okolo 4cm, moze wiecie od czego one są nie daleko nich wychodzili mi guziki LWP.
Z gory dzieki.
Pozdrawiam
Saper
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.