Skocz do zawartości

Atak???

POliSH

Rekomendowane odpowiedzi

he ja ci juz mówiłem ze im się to podoba bo nie ma bociana jak wruci zobaczysz jak sie forum będzie prowadzić ja sobie wiele z tych ich ataków nie robie mi to lata.... a niech sobie ataują mi to zwisa i powiewa :)

pozdro.. kazdy musiał przejść inicjację :D

ty też nowy>> ciebie tez juz zaczynają tępić?? wiem widisz jak nie ma wypowiedzi tych zacnych panów.... ciekawe czemu się teraz nie wypowiadają... ha ha

pozdro i jeszcze raz mówie wam.. wkońcu im minie ochota na zabawy :) nie przejmować się!!!!!

Tak racja, nie są młodzi i głupi i nie robią z forum kibla...a o penisach to porozmawjamy jak podrośniecie a teraz siusiu paciorek i pa lulu....sikuny.....i bez ciamkania bo przyjdę w nocy i dam po r...... pa.

Dla dzieci comp to drugie życie a może wnoległe" z rzeczywistym. Gdyby nie ograniczenia do bewnie by już istnieli w sieci. Od przedszkola to pisze na gg lub na
czym innym to wytrenowane a nie to co powiedzmy trochę
starsi co jak się objawił telewizor z pilotem to się bali
dotknąć żeby nie rozprogramować. Nie biję licznika bo mi
nie zależy na cyferkach. Czytam jak mnie najdzie ochota chyba od początku forum dziś mnie wzieło na piosanie.Jak miałem wykrywacz to niektórych tata z mamą uczyli się w podstawówce.
Pozd.

NIE NO!!POLiSH i WASILIJE!!!
Weżcie sie za poszeżanie Waszej wiedzy a nie zasmiecacie Waszym gów... całe forum.GDZIE SIE NIE RUSZE WASZE GŁUPIE POSTY.RZYGAĆ SIE CHCE.O takich użytkowników jak Wy nasze Forum ma coraz mniej szanujących sie pasjonatów.FUJ!!

Pozdrawiam prawdziwych pasionatów
Grand

Spokojnie. Dzieci muszą też się czegoś nauczyć ,a jak nie tu to gdzie ? Niech sobie czytają i piszą, a może coś dobrego z tego kiedyś będzie. A za pyskowanie starszym i jakieś bluzgi to będziecie dostawać po uszach smyki jedne!

Khorn - nie przesadzaj!

Jak jesteście młodzi to się uczcie. Nie ma tu \\fali\\" wśtród normalnych poszukiwaczy historii, a jeżeli wasze wypowiedzi są bzdurne i nie na temat, to i jesteście \\obsabaczani\\". Nie ma w tym nic dziwnego - jest tu nawet większa \\wolność słowa\\" niż na innych forach więc powinniście się cieszyć, że jeszcze możecie coś pisać. Jak już coś piszecie, to poprzyjcie to argumentami. Zapytać można o wszystko - to chyba normalne.

Jak ja byłem młodszy, to czytałem i się uczyłem, szukałem wyjaśnienia nurtujących mnie problemów i nie pyskowałem, gdy ktoś mi coś odpowiedział nie po mojej myśli.
Jakaby był tu Bocian - zablokował by ten wątek, możecie być pewni!!!
Numerki przy nicku nie mówią już nic - najwięksi krzykacze mają ich tyle samo, co forumowicze, którzy są tu już długo. A właśnie ptrzez takie wypowiedzi odeszło z tego forum wielu naprawdę wartościowych ludzi, którzy znają się na rzeczy.

Pozdro. Grzesiek.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora wons 20:47 28-03-2006

w kwestii numerków ...to ja np mam niski a coś mi sie wydaje że 90% tych co mają o wiele wyższe numerki od mojego to jakoś z dawnych lat sobie nie przypominam ...więc jak dla mnie panowie to .....:-)))))) większość ma niskie numerki ...a ci co bywali tutaj kiedyś to już nie chce im sie pisać ...
A dlaczego was gnębią inni .....odpowiedź jest bardzo prosta ....BO ICH STAŻ JEST NIEWIELE WIĘKSZY NIŻ WASZ PANOWIE .... PRZYKŁADY :

PIK - nic nie robi tylko pier...oli androny po 10 postów na raz ...
strażakwaffe żeby napisać trzy zdania musi sam zobie trzy razy dopowiedzieć .....
i wielu innych o których mi się nie chce pisać ....

ps : PIK I strażak ....przepraszam że akurat na was padlo co złego to nie ja ...

PZDR PATRON

no widzi i nie grzmi:) bo nie ma po co:P
PATRON masz swieta racje, a Wy jak nie chcecie sie klucic to po prostu nic nie piszcie w tym temacie, obserwuje ta klutnie i widze ze wiekszosc z Was sie wypowiada niepotrzebie:/ moze naprawde chodzi o te liczby.....
pzdr. dla Was Koledzy:)
Dawid

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie