yossarian Napisano 26 Marzec 2006 Autor Share Napisano 26 Marzec 2006 WitamA jak podoba Wam sie ta gra?Mam ja od niedwana ale całkiem faina. Jakieś uwagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 do (_,_) jak zobaczylem ekipe z ur'em ktory z 5 metrow strzelajac do czolgu nie potrafil go zniszczyc to mi sie odechcialo :)) dziwna gra, polecam Soldiers heros of WW II jakos tak, to jest gra :) albo blitzkriega 2. W blitzkrigu przynajmniej mamy wiekszy realizm nie tak jak w panzerze ;)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 Kup lepiej OUTFRONT gra podobna,ale grywalność jest 100 razy lepsza,starczy Ci na długie dni i wieczory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 gra nawet fajna ale realizm ... szkoda gadac , zebym tygrysem (obojetnie czy zwyklym czy krolweskim) musial z 10 razy trafic t34 albo shermana zeby zniszczyc je to juz przesada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 sciagnijcie łatkę tygrys krolewski jeden strzał i po was do tego z wiekszej odległosci zeby rozwalic jednego musicie najpierw wysłac zwiadowców i zaatakowac najlepiej od tyłu.Gra w pierwotnej formoiie to raczej taka zrecznosciówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 PO TYM CAŁYM SZUMIE JAKI BYŁ WOKÓŁ TEJ GRY ...WSTĘP SIEM ZMIENIŁ ;]]]]]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozakk88 Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 zna ktoś moze jakies usprawnienia ktore by wplyneły na wiekszy realizm.. skad można je sciagnąc?? a moze próbował ktoś coś tam pomajstrować żeby dało sie polakami grać?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz aka tiger Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 przestan muwic o panzers beznadziejne to jest uffna przyklad trening sie dzialo w kszaki wlozy to cie zobaczai sfalszowane sa nazwy czolgow np: m36 to jakis SWIETLIK!!!A jak sie ukrylem w kszamach 5 tigeramito bazooker ruski od przodu mnie zastrzelilgowno a nie graa Poolakami to mozna byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 Co to są kszaki"?No i co to jest azooker ruski", nigdy czegoś takiego nie widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozakk88 Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 jakiś ty entelygentny" :] świetlik to po prostu Sherman Firefly :) ( poucz sie troche angielskiego) a co do m36 to ani jednego tam nie widziałem :] z przyczyny zapewne takiej że nie występuje w grze ;]... PS takie opinie o beznadziejności często wyrażają osoby które intelektualnie przerasta to wyzwanie i zwyczajnie sobie z nim nie radzą...jak coś nie wychodzi zawsze łatwiej powiedzieć że jest głupie i rzucić w kąt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 ależ drogi kolego, on przecież MUWI!mam nadzieje że wkrótce zaszyje sie w tych mistycznych 'kszakach'Natomiast gra nie jest taka zła, chociaz czasem realizm jest dość wątpliwy ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozakk88 Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 gra nie jest zła... a na pewno będzie dużo lepsza gdy przeżyje lekki tuning :D przede wszystkim większy realizm rozgrywki... i całkiem ładna mogła by być Kampania dotycząca 10 BK ;) było by to bardzo ciekawe.. bo i wrzesień... i Francja 1940... i Normandia 1944 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darcos Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 Grałem, skończyłem, jestem zachwycony. Teraz kolej na drugą cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrSmith Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 Fajna gra,ładna. Na średnim pozimie trudnoaści nie trzeba loadować po każdym straconym czołgu czy kilku odziałach piechoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.