Foster73 Napisano 27 Marzec 2006 Napisano 27 Marzec 2006 Obrazy całkiem całkiem. Świetne zajęcie na zimowe wieczory.
kot05 Napisano 28 Marzec 2006 Autor Napisano 28 Marzec 2006 dzieki za wasze opinie! Moze jeszcze ktos sie wpisze....
bestler Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 Niezłe!Czy maluje tylko lotnictwo czy inne rodzaje broni np czołgi artyleria? Przy okazji: są na sprzedaż? Czy można np cos zamówić wg własnego konceptu?
kot05 Napisano 28 Marzec 2006 Autor Napisano 28 Marzec 2006 maluje tez nieraz jakiegos czolga ale rzadko. Na sprzedaz raczej nie. Mowi ze to tylko hobby i dlatego nie sprzedaje.
hydro Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 Malarstwo jak widać podejmuje tematykę batalistyki lotniczej, której obecnie nie spotyka się w galeriach. Realizm scen bitewnych i nawiązanie do malarstwa historycznego które widać w dbałości o szczegóły i detale.Od strony artystycznej i warsztatowej, zauważam że obrazy są dziełem malarza amatora, dla tego tez nie będę się na ten temat rozpisywać. Podsumowując jest to ciekawy cykl i można by zrobić z tego jakąś wystawę.
kot05 Napisano 28 Marzec 2006 Autor Napisano 28 Marzec 2006 @hydro, zobacz se na ta stronke http://www.aviationartcentral.com/sa tam najlepsi malarze tej tematyki i niemozez mi powiedziec ze to sa obrazy od amatora. Nie wiem ale moze sie nie znasz w malowaniu olejnym, lecz pokaz mi kokos kto tak potrafi malowac. Moze tylko ci sie tak wydaje ze sa slabo namalowane, w oryginalu to sa one w wielkosci owiele wieksze niz na ekranie. Popatrz se np na okladki od modeli plastikowych i zoabczysz moze roznice...
djan Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 Naprawdę bardzo ładne obrazy.Gratulacje dla taty !A propos strona najlepszego polskiego grafika militarnego"Jarosława Wróbla warto zobaczyćhttp://aj-press.home.pl/jaro/main.htm
Bocian Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 Kot05 podeślij mi je proszę na bocian@odkrywca-online.comZrobię z nich galerię, w ten sposób nie znikną tak szybko jak wątek zjedzie w dół.
aro111 Napisano 31 Marzec 2006 Napisano 31 Marzec 2006 Jeszcze jedna galeria - Arkadiusz Wróbelwww.arkadiusz-wrobel.gp7.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.